ТОВ "СІТІ ЛІФТ"



ТОВ "СІТІ ЛІФТ"

[en: LLC "СITY LIFT"]

79034, вул.Навроцького, 1, Львів

[en: vul.Navrots'koho, 1, L'viv ]

citylift.com.ua

40120773

ТОВ "СІТІ ЛІФТ" надає повний комплекс інноваційних послуг з проектування, виробництва, продажу, монтажу, ремонту і технічного обслуговування ліфтів та ескалаторів, які дозволяють людям переміщатися плавно, безпечно, комфортно і без очікувань в будівлях. СІТІ ЛІФТ є найбільшою спеціалізованою компанією ліфтового обладнання в Україні.

Завдяки якості продукції, гарному сервісу та професійній технічній команді, наші ліфти і ескалатори працюють по всій Україні в торгових і розважальних центрах, в житлових будинках, лікарнях, в бізнес-центрах, та багатьох інших будівлях.

У тісному партнерстві з лідерами європейського ринку ліфтів ми пропонуємо рішення для задоволення найрізноманітніших потреб клієнтів, таких як: пасажирські ліфти з машинним і без машинного відділення в житлових будинках і адміністративних центрах, вантажні та лікарняні ліфти, гідравлічні і автомобільні підйомники, а також ескалатори та пасажирські конвеєри.

Ми підтримаємо вас на кожному етапі, починаючи з раннього етапу проектування і монтажу, і закінчуючи передачею в експлуатацію і технічним обслуговуванням, ми гарантуємо гладкий, професійний процес, приділяючи особливу увагу безпеці, рентабельності і мінімальним впливом на графік інших робіт.

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо поставки ліфтового обладнання, його обслуговування або запасних частин до нього, не соромтеся зв'язатися з нами, ми будемо раді відповісти вам по телефону +38 (096) 709-07-07.

Також ви можете відправити нам запит по електронній пошті office@citylift.com.ua


Місце знаходження


Схожі компанії