ТОВ "Будвест монтаж"



ТОВ "Будвест монтаж"

[en: Budwest Montage Ltd.]

79024, вул. Промислова, 60, м.Львів

[en: vul. Promyslova, 60, m.L'viv ]

(032) 242 73 24, (096) 093 63 00, (095) 073 28 44,

[Телефонні коди міст України]

www.budwest.com.ua

БудВест

Будвест монтаж - філософія комфортного клімату

Облагородження власного будинку, розважального комплексу чи промислового об’єкту – одне із пріоритетних завдань справжнього господаря, керівника, солідного бізнесмена... А створення сприятливого мікроклімату приміщення – визначальний крок на шляху до його вирішення. Компанія «Будвест монтаж» допоможе Вам зробити цей відповідальний крок правильно та якісно. Адже, як засвідчує досвід, саме якість є головним критерієм вибору продукції на сучасному ринку.

Отож… Хто ми і звідки?!

Компанія «Будвест монтаж» – офіційний представник провідних європейських виробників теплотехнічного обладнання у Львові та регіонах Західної України. Старт нашої діяльності припав на 2004 рік. За роки своєї роботи ми встигли досконало проаналізувати та вивчити ринок кліматичного устаткування, а тому забезпечуємо своїх Клієнтів виключно високоякісною продукцією. Що ми пропонуємо?

У нас Ви можете підібрати та купити якісні системи опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, кондиціонування, фільтрації води, вибрати енергозберігаючі технології від провідних виробників Європи.

Створення якісного, надійного та комфортного мікроклімату для Клієнтів – кредо діяльності нашої фірми. Для втілення його в реальність, ми забезпечуємо всіх своїх клієнтів широким асортиментом послуг, а саме:

  • Проведення проектних робіт та підбір актуального для приміщення устаткування із залученням фахових проектантів;
  • Послуги автоматизації та диспетчеризації теплотехнічного устаткування;
  • Монтаж інженерних систем кваліфікованими спеціалістами;
  • Сервісні послуги та фахові консультації;
  • Гарантійне обслуговування;
  • Широкий асортимент високоякісної продукції;
  • Продаж та швидка і надійна доставка теплотехнічного обладнання.

Як бачите, для Вас включено все!

Наша аудиторія

Клієнти компанії «Будвест монтаж» – представники різних сфер діяльності, з різними вподобаннями й поглядами. Що ж об’єднує таку глобальну клієнтську аудиторію?! – Тяга до якості та комфорту. Адже, ми націлено працюємо на те, щоб Ви змогли побудувати довкола себе гармонійний світ якісного тепла!

За майже два десятки років діяльності компанія «Будвест монтаж» прилучилася до створення надійного та комфортного мікроклімату десятки готелів, ресторанів, розважальних комплексів, торгових центрів, офісів, громадських приміщень різного спрямування, а також приватних будинків і квартир. Схвальні відгуки наших задоволених Клієнтів – це наша основна і найкраща рекламна акція.


Місце знаходження


Схожі компанії