ЛеоДерм - медичний центр



ЛеоДерм - медичний центр

[en: LeoDerm is a medical center]

79070, м.Львів, пр. Червоної Калини, 29a

[en: m.L'viv, pr. Chervonoi Kalyny, 29a ]

leoderm.ua

Дерматологічний центр «ЛеоДерм» успішно працює та розвивається у Львові з 2010 року. З маленької дерматологічної клініки ЛеоДерм переріс в центр здоров’я шкіри і тіла.
Швидкого та потужного розвитку клініка досягла завдяки використанню інноваційних технологій та знань нашої Команди лікарів.

Сучасні вміння за напрямками дерматології, косметології, лазерної терапії та догляду за тілом, якісне лікування передовими методами були вивченні та введені в практику завдяки участі у світових дерматологічних та косметологічних конгресах та симпозіумах.

У першу чергу, «ЛеоДерм» – медичний центр. Дерматологічні захворювання погіршують якість життя людини і ми допомагаємо пацієнтам з важкими захворюваннями, такими як: псоріаз, вітіліго, атопічний дерматит та інші. Продіагностувати родимки та новоутвори на шкірі за допомогою дерматоскопії, видалити бородавки та папіломи, вилікувати акне, позбутись юнацьких вугрів, і, звичайно, отримати кваліфіковану консультацію щодо проблем Вашої шкіри Ви можете у наших спеціалістів.

Широкі знання з дерматології дозволили нам продовжити роботу в естетичній медицині. Поєднання дерматології з косметологією та їх розуміння, дозволяє нашим відвідувачам отримати максимальний ефект, що відображають сотнями подяк за прекрасне обличчя, омолодження та розгладження зморшок, чудову шкіру тіла.

Нам довіряє багато жінок, тому ми постійно вдосконалюємось та розвиваємось для них. Лазерне шліфування та омолодження шкіри, радіоліфтинг – послуги, які дозволяють прикрасити жінку, приховати вік та втому, зробити ефектними та неперевершеними.

Використання лазерних технологій сьогодні уже не ноу-хау, а обов’язкова послуга у кожному сучасному медичному закладі. Завдяки лазерним технологіям позбутися небажаних судин, видалити пігментацію чи вилікувати акне абсолютно реально, позбутися рубців та омолодити свою шкіру завдяки лазерному шліфуванню.

Ефективно позбутись небажаного волосся Ви можете за допомогою “золотого” стандарту лазерної епіляції діодним лазером. З методикою безопераційної ліпосакції (кавітації) Ваша фігура буде скорегована до ідеалу.

Залишайтеся разом з нами і Ваша шкіра завжди буде в тренді із сучасними реаліями медицини та дерматології та косметології.


Місце знаходження


Схожі компанії