Клініка доктора Сороки



Клініка доктора Сороки

[en: Клініка доктора Сороки]

, Київ, Терещенківська, 21/12

[en: Kyiv, Tereschenkivs'ka, 21/12 ]

Клініка доктора Сороки - медичний заклад, в якому допомагають вилікуватися від залежності тютюнопаління, алкоголізму, ігроманії, надмірної ваги та неврозів. Ми використовуємо авторський психотерапевтичний підхід, який ґрунтується на доведених методах та практичному досвіді. У пацієнтів, які пройшли лікування, зменшується апетит і не виникає бажання їсти зайве, формується стійке неприйняття тютюну, не виникає потреби знімати стрес за допомогою алкоголю або ігор, що дозволяє подолати залежність.

Лого / Фото

Клініка доктора Сороки

Товари / Послуги

Лікування від алкогольної, нікотиновової

Лікування від алкогольної, нікотиновової

Клініка лікування алкоголізму в Києві використовує перевірену часом методику позбавлення людини від потягу до алкоголю, боротьби із залежністю та профілактики рецидивів. Унікальна авторська методика дає високу ефективність, а саме – 95% успіху. Клініка доктора Сороки допомагає пацієнтам, розпочати нове життя: без алкоголю, без наркотиків, забувши про цигарки та азартні ігри.

Лікування надмірної ваги

Лікування надмірної ваги

Клініка доктора Сороки надає послугу лікування ожиріння в Києві. Ми використовуємо методику сугестивної стресової терапії, в основі лежить метод кодування за Довженком. Метод перевірений часом, працює ефективніше і безпечніше за ліки – людина нормалізує вагу свого тіла без негативних наслідків для здоров’я.

Лікування неврозів

Лікування неврозів

Лікування неврозів у Києві варто довіряти спеціалістам. Небезпека цих розладів полягає в тому, що неправильний підхід до терапії може посилити симптоми за лічені дні, спричинивши нові ускладнення. Ми використовуємо авторські методики для усунення неврозів – ефективні та безпечні.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії