Будівельна компанія "Коурт"



Будівельна компанія "Коурт"

[en: Construction company "Court"]

, Львів, Замарстинівська, 24

[en: L'viv, Zamarstynivs'ka, 24 ]

Будівництво комерційних та промислових приміщень, укладання бруківки, асфальтування, оренда техніки для земляних робіт в Карпатах. Спеціалізація нашого підприємства будівництво житлових, промислових та комерційних площ, АЗС, ангарів, укладання бруківки механізованим способом, укладка великоформатної бруківки, асфальтування на великих площах, автомобільних стоянках, між дворових проїздах, підприємствах в парках та пішоходних зонах міст та сіл, будівництво ангарів, складів, виробничих приміщень. Оренда спецтехніки для земляних робіт – копання фундаментів, котлованів, траншей для комунікацій, вивезення грунту, планування територій перед будівництвом, укатування грунту. Для виконання робіт ТОВ “Коурт” має в розпорядженні власну техніку, екскаватори від 2,9 до 25 тон, вантажні автомобілі, віброкаток 3,5т.

Лого / Фото

Будівельна компанія "Коурт"

Товари / Послуги

 Укладка бруківки механізованим способом

Укладка бруківки механізованим способом

Здійснюємо за допомогою міні-екскаватора з додатковим навісним обладнанням -гідравлічною рукою для укладання бруківки.

Земляні підготовчі роботи, планування території

Земляні підготовчі роботи, планування території

Робимо з допомогою власної техніки, гусеничного міні та колісного екскаватора, укатування грунту та основи під бруківку. Роботи проводяться за допомогою колісного 3,5 тонного катка, вивезення залишків грунту та підвезення матеріалів здійснюємо власними вантажними автомобілями.

Надаємо в оренду погодинно техніку для земляних робіт

Надаємо в оренду погодинно техніку для земляних робіт

Міні-екскаватор 3,5т. - 800 грн. / год. Екскаватор гусеничний Atlas 1704 LC 24.5 т. ківш 1,5 м.куб. Колісний екскаватор JCB x3 - 850/год. Вантажний автомобіль 10м.3 (оплата за кілометри)

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження