Facebook буде вимагати особисті фотографії для підтвердження облікового запису



Четвер 07 Гру 2017

Facebook буде вимагати особисті фотографії для підтвердження облікового запису

Чим далі, тим гостріше стоїть питання підтвердження особи власників облікових записів в великих соціальних мережах. Уже відомо, що модератори Facebook за допомогою заздалегідь навченого штучного інтелекту серйозно вивчають контент на сторінках користувачів, вишукують потенційних самогубців, людей, здатних розпалити конфлікт на грунті політики або певної національності, і таке інше-інше.

Тепер же компанія Facebook пішла ще далі і ввела необхідність підтвердження облікового запису користувача в тому випадку, якщо за нею помічена різного роду підозріла діяльність. Під «підозрілою діяльністю» маються на увазі рекламні розсилки, розсилки з метою збору коштів, створення декількох облікових записів зі схожими даними.

Якщо користувача ловлять на чому-небудь з перерахованого вище, то обліковий запис блокується, а власнику пропонують відправити власну фотографію, де чітко видно його обличчя. Відправляється фото повинно бути з тих, що раніше не викладалися на сайт. Після скоєння зазначеного дії система порівнює відправлене зображення з фотографіями, викладеними в альбоми проблемної облікового запису. Якщо протягом 72-х годин аккаунт не розблокували, то представники компанії рекомендують звернутися в техпідтримку за більш детальною консультацією та подальшими розглядами.

Справедливості заради варто відзначити, що ця технологія для Facebook не є новою, і подібні способи підтвердження облікового запису застосовувалися вже з квітня, але в дуже рідкісних і, найчастіше, застерігаються випадках, пропонуючи, крім цього, і інші способи вирішення проблеми.

Тепер же ця система підтвердження особи поширюється на всіх користувачів Facebook.

Переглядів: 2451

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії