Якщо хочете «видихнути дитини», навчитеся спершу не підтискати хвіст



Субота 09 Гру 2017

Якщо хочете «видихнути дитини», навчитеся спершу не підтискати хвіст

Анатомічно, щоб дитина вийшов, діафрагма таза повинна розслабитися, але ви просто не зможете розслабити діафрагму таза, коли ваш куприк підібганий. Все що ви можете - використовувати силу м'язів (зворотне тиск очеревини і діафрагми по команді затримати дихання і тужитися) проти діафрагми таза. І це майже вірний розрив тканин і можлива дисфункція таза.

Мені пощастило, що це спортивне вправу (а свої враження про пологи я можу описати тільки так) мені вдалося зробити без серйозних травм. Просто в останній момент моє тіло взяло верх і, слідуючи первісного інстинкту, як ніби саме скочив на стілець, повністю розкривши вихід малого таза. Присідання навпочіпки і на коліна, скруглив спину, можливо, призвело б мене до пологів з медичною допомогою.

«Сучасна наука про пологи покладається в підготовці організму до стану необхідної рухливості, головним чином, на секрецію гормонів (наприклад, релаксину)», - говорить Каті Боуман. Так, гормон релаксин допомагає тілу розкритися для пологів, але цього недостатньо, якщо у нас немає сильних м'язів, які можуть гранично скоротитися і розслабитися. При цьому, однією окремої групи сильних м'язів також мало.

Хороший спосіб тренування на витривалість - ходьба в великих кількостях. «Жінка, якщо вона прагне до природного процесу під час пологів, повинна слідувати і всім іншим« природним »процесам, які були частиною життя жінок протягом тисячоліть - проходити по 12-15 кілометрів щодня, і кілька разів на день сідати навпочіпки для справляння природних потреб », - додає Каті Боуман.

Переглядів: 2143

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії