3 слова, через які жінки втрачають жіночність



Неділя 10 Гру 2017

3 слова, через які жінки втрачають жіночність

Ти ж дівчинка!

 


Ці три слова, які можуть вбити будь-яке бажання в маленькій дівчинці стати жінкою в майбутньому. Ці слова ніби в лещата затискають всі наші бажання і життєву енергію. Через роки вони змусять вже дорослу жінку відмовляти собі навіть в елементарних радощах, що перетворить її життя в безпробудну сірість.
«Ти ж дівчинка! Чому твоє плаття вже в плямах? »

І ось тобі вже двадцять. Ти одягаєш нову сукню - і необережно проливаєш на негосок. Відразу весь спектр прикметників пробігає у тебе в голові. Ти знову згадаєш, що ти нечупара і хрюша. А дівчатка такими не бувають. І таких ніхто і ніколи не полюбить.

«Ти ж дівчинка! Посидь спокійно п'ять хвилин! »

І ось тобі двадцять п'ять. І ти намагаєшся змусити себе жити спокійно. Чи не хотіти нічого іншого, крім як вечора в колі сім'ї. Чи не бажати прогулянок з подругами, активного життя. Чи не мріяти про творчість і самореалізації. Адже хтось сказав, що досить пелюшок і сковороди. Треба сидіти спокійно на одному місці, збирати орігамі і мозаїку. Щоб бути хорошою і коханої.
«Ти ж дівчинка! Чому у тебе двійки? »

І ось тобі вже тридцять. А ти все одно намагаєшся зробити на відмінно все, за що б не взялася. Краще за всіх бути на роботі. Краще за всіх закінчити четверте вища. Краще за всіх. На відмінно. Без помилок. І не дай Бог щось не складеться або не вийде. Дракон почуття провини почне потроху з'їдати твоє тендітне тіло. Помилятися не можна, через це тебе перестають любити.
«Ти ж дівчинка! Навіщо ти б'єшся з хлопчиками! »

Коли тебе ображають - потрібно мовчати і посміхатися. Робити вигляд, що тобі все одно. І ось тобі тридцять п'ять, і коли чоловік каже тобі образливі речі - ти посміхаєшся. Автоматично. Усередині тебе розривається атомна бомба, а зовні - все в порядку. І ти ніяк не можеш зрозуміти - чому? Чому чоловік до сих пір не зрозумів, що жартувати з приводу твоєї ваги або розміру ноги - це боляче? Чому він досі називає тебе образливими словами мимохідь або підколює в присутності інших? Ти ж мовчиш - щоб він міг любити тебе.
«Ти ж дівчинка! Чому в тебе такий безлад в кімнаті? »

І ось тобі сорок. У тебе параноя на тему порядку в домі. Ти по двадцять разів треш кожну тарілку, щоб ніхто не подумав, що вона жирна. Ти фанатично миєш підлогу під диванами і вимагаєш, щоб все прибирали гуртки на місце. Ти бачиш перед собою змальовані дітьми стіни - і плачеш. Будинок перетворюється в місце постійного стресу - і для тебе, і для твоїх близьких. Але ж ти просто хочеш, щоб тебе любили.
«Ти ж дівчинка! Ти повинна всім допомагати! »

І ось тобі сорок п'ять. Ти все життя намагаєшся догодити всім навколо. Клеїш шпалери сусідці, у якої є троє дорослих синів. Носиш важкі пакети в будинок своєї подруги. Сидиш з чужими дітьми, навіть коли на вечір є інші плани. Відмовляєшся від побачення з чоловіком заради суботника на роботі. Ти все робиш правильно. Правда, частенько ти робиш це за рахунок своєї семьі.На тебе можуть покластися інші. Ти всім допомагаєш. Ти нічого не просиш натомість. І коли тобі пропонують щось - ти, звичайно, відмовляєшся. Єдина людина, на якого не вистачає сил - це ти сама. Ти забула, що таке салон краси або нове плаття. Ти забула про те, що можна спокійно лежати в ліжку з книжкою і нікуди не поспішати. Ти не вмієш жити інакше. Ти повинна допомагати. Щоб тебе любили.
«Ти ж дівчинка! Чому ти кричиш?"

Ти не маєш права грубити, злитися, кричати. Це почуття не для дівчинки. І ось тобі п'ятдесят. І всі ці невисловлені образи і претензії скупчуються в твоєму тілі, народжуючи хвороби. Ти досі не можеш сказати своєму колишньому чоловікові, щоб він перестав надсилати тобі фотографії своєї нової сім'ї кожні три тижні. І про те, що ти тоді пережила - ти теж мовчиш. І коли твій начальник завалює тебе роботою, а потім позбавляє премії - ти теж мовчиш. Звичайно, іноді ти зриваєшся. Там, де безпечно. Раніше - на дітях. Але з тих пір, як вони поїхали від тебе далеко, залишилася тільки кішка. І навіть від неї ти не відчуваєш любові.
«Ти ж дівчинка! Як ти можеш мене засмучувати! »

Тобі шістдесят. Ти все життя прожила так, щоб нікого не засмутити і не засмутити. Ти дуже намагалася бути зразковою дівчинкою. Але в підсумку - ти хвора, нещасна і самотня. Ти звикла до того, що інші точно знають, чого ти хочеш. Вони знають, що для тебе краще, ніж тобі займатися, куди йти. А своїх бажань ти не знаєш і не пам'ятаєш. Тільки чужі. Мамині, татові, чоловіка, дітей, колег, подруг. Не так давно цей світ покинула твоя мама - і ти вже уявляєш, що чекає на тебе далі. Але ж ти просто хотіла трохи любові в цьому житті ....

Бути Жінкою можна навчитися тільки у Жінки. У щасливої, з якої це щастя нестримно струмує. Неможливо виховати Дівчинку, якщо ти сама - забита і нещасна, нікому не потрібна. І навіть жінкою себе назвати можеш з натяжкою. Сіре безлика істота, яке вже й не пам'ятає, коли востаннє раділо життя ... Якому в тягар весь цей домашня праця. Як можна захотіти стати такою ж, коли виростеш?

Замість того, щоб створювати рамки і правила про те, як бути дівчинкою, давайте краще пам'ятати про те, що діти вчаться тільки на прикладах. І дівчинка обов'язково захоче бути жінкою, якщо перед її очима - Щаслива Мама, яку дуже любить Папа. Любить за її природність, красу, чистоту і жіночність. За те, що вона живе в злагоді зі своїм серцем. За те, що вона залишається собою. За її вічну юність, яка знаходить відображення в її очах.

За те, що вона сама вміє Любити. І тільки в цьому вмінні вона і бачить своє покликання, як дівчатка, дівчата, жінки і матері, бабусі.

А цю фразу «Ти ж дівчинка!» Давно пора замінити на «Я люблю тебе, моя крихітка»! І якщо до цих пір тобі жодного разу ніхто цього не говорив - підійди до дзеркала і скажи це сама .... «Я люблю тебе, моя маленька!»

 

Переглядів: 2757

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії