Харчування для краси вашої шкіри



Неділя 10 Гру 2017

Харчування для краси вашої шкіри

Якщо ви хочете по-справжньому гарну шкіру, робіть те ж, що і для зміцнення серця, боротьби із зайвою вагою, підняття настрою і щасливого довголіття:

    
регулярно займайтеся спортом,
    
висипайтеся,
    
правильно харчуйтеся.
На веб-сайті Discovery Health перерахований ряд продуктів, на які слід звернути увагу, якщо ви хочете мати здорову шкіру. Ось кілька рекомендацій.

горіхи

Користь горіхів - особливо мигдальних - обумовлена ​​їх антиоксидантними властивостями. Вітамін Е бореться з вільними радикалами, що старять шкіру, і допомагає шкірі утримувати вологу.

Червоні і зелені овочі

Оранжево-червоні овочі повні бета-каротину. Організм перетворює бета-каротин у вітамін А, який запобігає руйнуванню клітин і передчасне старіння. Крім того, багато вітаміну А міститься в шпинаті та інших зелених листових овочах.

цитрусові

Вітамін С сприяє виробленню в організмі колагену - це білок, який утворює основну структуру шкіри. Розпад колагену призводить до в'ялості шкіри, а вітамін С допомагає знову її підтягнути.

Як мудро зазначалося в цій статті, справжній «джерело молодості» - це правильне харчування і здоровий спосіб життя. Без цього фундаменту ніякі креми і зілля не змінять зовнішній вигляд і відчуття вашої шкіри.

Між іншим, колір вашого обличчя може багато розповісти про ваш харчуванні і загальний стан здоров'я.

Переглядів: 2206

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії