Очищення шкіри починається всередині організму



Неділя 10 Гру 2017

Очищення шкіри починається всередині організму

Донна Гейтс, автор Раціону для екології організму (The Body Ecology Diet), пропонує відмінні поради щодо поліпшення кольору обличчя за допомогою харчування і пояснює, чому продукти надають такий сильний вплив на шкіру.

Якщо коротко, то для того, щоб шкіра була чистою і здоровою, потрібно, щоб в організмі не було токсинів, тому важливе значення має очищення організму від небезпечних речовин і одночасне введення поживних речовин.

До органів, відповідальним за красиву шкіру, відносяться печінка, нирки, надниркові залози, щитовидна залоза, а також товстий і тонкий кишечник.

    
Печінка і нирки - це два органи, які постійно фільтрують домішки. Якщо ваше харчування далеко від ідеалу, ці два органи починають працювати на знос, що призводить до наривів і іншим проблемам шкіри.
    
Наднирники виробляють багато важливих гормонів, таких як прегненолон, ДГЕА, естроген, прогестерон і тестостерон. Порушення гормонального балансу теж може стати причиною проблем зі шкірою, тому функція надниркових залоз теж важлива.
    
Енергійна щитовидна залоза, яка отримує правильне харчування, також виробляє гормони і функціонує спільно з залозами для створення енергії. Суха, лущиться, в'яла шкіра може свідчити про слабку функції щитовидної залози.
    
Тонкий і товстий кишечник надає поживні речовини для всіх органів і виводить відходи з організму. Коли відходи, які повинні бути виведені, залишаються в кишечнику, шкіра потовщується, стає жирною і запаленої. Чистий бездоганна шкіра, як правило, є відображенням чистого кишечника.

 


Раціон харчування, що відповідає вашому харчовому типу, пріоритет цільним, біодоступним органічних продуктів - це ваша «стратегія номер один», яка допоможе організму природним чином позбавитися від токсинів і отримати поживні речовини, необхідні для його здорового функціонування.

Переглядів: 1644

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії