Інші фактори способу життя, що впливають на шкіру



Неділя 10 Гру 2017

Інші фактори способу життя, що впливають на шкіру

Фізичне навантаження - ще один важливий фактор красивої шкіри, а якщо ви можете перейти від аеробіки до високоінтенсивних вправ, наприклад Спринт 8, то у вас природним чином збільшиться рівень гормону росту, який радикально уповільнює темп старіння.

Хороший нічний сон і правильне вирішення емоційних стресів - це додаткові заходи по відновленню оптимальної фізичної привабливості.

Один з кращих способів вирішення емоційних проблем (які можуть призвести до безсоння) є техніка психологічної акупрессури, наприклад, техніка емоційної свободи (EFT).
Те, що ви наносите НА шкіру, теж має значення!

Існує багато суперечок з приводу того, впливають чи деякі інгредієнти на шкіру при місцевому застосуванні. Окислення, викликане вільними радикалами, пов'язане з передчасним старінням шкіри. Як згадувалося раніше, споживання харчових продуктів, багатих антиоксидантами - одна зі складових запобігання передчасного пошкодження шкіри.

Крім того, при нанесенні місцево, антиоксиданти надають таку ж захист від такого роду пошкоджень. Однак знайти товари, що містять ці інгредієнти в достатній кількості, щоб надати потрібний ефект, може бути непросто. Як відомо, товари для догляду за шкірою містять цілий ряд небезпечних хімікатів, а корисні для здоров'я інгредієнти містяться в незначних кількостях.

Дуже важливо розуміти, що майже всі, що ви наносите на шкіру, всмоктується організмом, тому необхідно вивчити ВСЕ інгредієнти товарів по догляду за собою. Факт наявності антиоксидантів, наприклад, не є гарантією того, що це корисно. Все залежить від того, що ще ховається в цій банці.

Я твердо вірю, що до товарів, які ви наносите на шкіру, слід ставитися так само, як і до продуктів для вашого раціону, і живити свою шкіру найкращими інгредієнтами з природи, і ні в якому разі - не токсична хімікатами.

Це стало основною причиною для створення моєї власної продукції, що має сертифікат органічної продукції від Міністерства сільського господарства США, адже, хоча якість шкіри і не замінює гарне внутрішнє здоров'я, воно, без сумніву, є невід'ємною частиною гарного самопочуття.

Переглядів: 1441

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії