Утримання: що відбувається з тілом, коли ми перестаємо займатися сексом



Понеділок 11 Гру 2017

Утримання: що відбувається з тілом, коли ми перестаємо займатися сексом

Секс дарує людині не тільки масу приємних емоцій, але і покращує стан здоров'я. Однак деякі причини можуть сприяти зникненню інтиму з життя людини, і в такому випадку він не отримує мало хорошого, з урахуванням наявності вільного часу. Вчені з'ясували, що відбувається з організмом, коли він не отримує достатньої кількості сексу.

сни

Коли хтось довго утримується від сексу, в деяких випадках йому починають снитися сни еротичного характеру. Іноді кульмінацією таких сновидінь може стати оргазм, якого давно не було через тривалого утримання.

стрес

Якщо інтимна близькість підвищує рівень гормону щастя у людини, то його відсутність провокує вироблення гормону стресу. Британські вчені з Університету Пейслі провели дослідження даного питання і довели, що громадяни, в житті яких є секс, краще справляються зі стресовими ситуаціями.

лібідо

Сам секс і бажання його отримати взаємопов'язані, тому при відсутності першого знижується і лібідо людини. Вчені відзначають, що це цілком нормальний процес і таким чином організм не витрачає сили даремно на вимогу того, чого може і не статися.

захворювання

При тривалій відсутності сексу у жінки починають слабшати стінки піхви і зростає ризик розвитку захворювань статевих органів. Якщо ж у жінки не було сексу занадто довго, у неї може статися застій крові в області малого тазу. Подібна ситуація дамі загрожує розвитком аднекситів і мастопатії.

відносини

Якщо людина складається у відносинах, де давно не було сексу, між такими партнерами в більшості випадків виникає відчуженість. Лібідо не просто знижується, через це остигають почуття, а постраждалі на підсвідомому рівні будуть шукати можливість отримати задоволення на стороні.

гормональні збої

Відсутність сексу у чоловіків або жінок призводить до гормональних збоїв. Наприклад, в жіночому організмі може збільшитися обсяг чоловічих гормонів, що часто веде до проблем зі шкірою. Через недостатню вироблення колагену у дами можуть з'явитися передчасні зморшки, а чоловік почне страждати від надлишку гормонів, що призведе до спалахів агресії і нав'язливим думкам.

самооцінка

Секс допомагає людині відчувати себе привабливою і бажаною, а також підвищує самооцінку. Його недолік в житті може привести до постійного погіршення настрою і невдоволення своїм тілом.

Переглядів: 4950

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії