Microsoft і Google побоюються злиття Qualcomm і Броадком



Понеділок 11 Гру 2017

Microsoft і Google побоюються злиття Qualcomm і Броадком

Microsoft і Google стурбовані передбачуваної продажем виробника мобільних мікропроцесорів Qualcomm компанії Broadcom. Про це стало відомо телеканалу CNBC від людей, знайомих з ситуацією.

За їхніми даними, злиття Qualcomm і Broadcomm призведе до стримування розвитку інновацій, оскільки покупець орієнтований на скорочення витрат, а не на інвестування в нові технології. Зокрема, угода ставить під сумнів подальші вкладення Qualcomm в технології зв'язку п'ятого покоління (5G).

У той же час, як відзначають співрозмовники CNBC, продаж Qualcomm може поліпшити відносини Apple з Чіпмейкер. З початку року компанії подали один до одного кілька позовів, в результаті чого їх співпраця виявилося під загрозою зриву. Генеральний директор Broadcom Хок Тан (Hock Tan) оптимістично налаштований на можливість врегулювання судового розгляду Apple і Qualcomm після поглинання останньої, говорить джерело.

Нагадаємо, Qualcomm відхилила пропозицію Broadcom про продаж компанії за $ 130 млрд, вважаючи цю суму заниженою і заявивши, що таку угоду чи схвалять регулюючі органи. Влада часто складають рішення на основі опитування учасників ринку. Поки ні Microsoft, ні Google, ні інша компанія не висловили публічний протест можливого об'єднання Qualcomm і Broadcom.

Переглядів: 1630

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії