Українську включили в перелік мов конкурсу блогерів The BOBs



Вівторок 05 Лют 2013

Українську включили в перелік мов конкурсу блогерів The BOBs

Українська мова офіційно включено до переліку найбільшого міжнародного конкурсу блогерів The BOBs, який проводить Detsche Welle. Про це повідомляє «Українська правда Життя» з посиланням на офіційний сайт керівництва Detsche Welle Blog Awards.

Всі попередні роки журі конкурсу розглядали номінантів лише з 11 мовних секторів, серед яких української мови не було. Блогери з України мали шанс потрапити в перелік номінантів, тільки якщо писали свої проекти російською мовою. Переможці The BOBs визначаються рішенням міжнародного журі та за результатами відкритого онлайн-голосування користувачів з усього світу.

Найближчі два роки постійним членом журі від України було обрано журналіст «Української правди» Мустафа Найєм.

Щорічний міжнародний конкурсу блогерів The BOBs (Best of the Blogs) був заснований в 2004 році. Номінантами конкурсу можуть стати будь які блоги, написані однією з 14 конкурсних мов. Приз конкурсу The Bobs присуджується в 34 номінаціях - шість міжнародних і 28 мовних (14 блогів і 14 мікроблогів).

Прийом пропозицій триватиме з 6 лютого по 6 березня 2013 року. Відкрите голосування за фіналістів конкурсу - з 3 квітня по 7 травня. Щодоби можна буде віддати один голос у кожній номінації.

Остаточний список всіх переможців - за версіями журі і користувачів - буде оприлюднені 7 травня 2013 року на сайті The Bobs. Переможці конкурсу будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбудеться 18 червня 2013 під час медіа конференції Deutsche Welle Global Media Forum в Бонні.

З повним описом усіх номінацій і умов конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті The BOBs.

Переглядів: 1601

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії