«Громадський транспорт» на Google картах доступний в 15 містах України



Вівторок 19 Бер 2013

«Громадський транспорт» на Google картах доступний в 15 містах України

Google Україна оголошує, що з сьогоднішнього дня функція «Громадський Транспорт» на Картах Google доступна в 15 найбільших містах України.

Інформація про маршрути громадського транспорту тепер доступна для наступних міст: Київ і передмістя, а також Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Севастополь, Харків, Черкаси та Чернігів.
За допомогою функції «Громадський Транспорт» в Картах Google користувачі можуть отримати покрокові маршрути проїзду на громадському транспорті; знайти зупинки транспорту в своєму районі, прокласти маршрут з пункту А в пункт В. Крім просто прокладки маршруту, можна отримати інформацію про час, який ви витратите на дорогу, що дозволяє вибрати оптимальний маршрут проїзду по місту.

Щоб дізнатися, як доїхати до потрібного місця, слід позначити на Картах Google адреси пунктів відправлення та призначення, вибрати орієнтовний час відправлення та натиснути кнопку «Прокласти маршрут». Функція запропонує декілька можливих маршрутів по даному запиту. Вам потрібно буде тільки вибрати оптимальний. Крім того, плануючи маршрут, користувач може вибрати зі списку кращий вид транспорту, а також налаштувати критерії вибору маршруту - кращий, мінімум пересадок або менше ходьби.

Дані про громадський транспорт по 14 містам України надані партнером Google в Україні компанією EasyWay, для Львова - Львівською міськрадою та громадським об'єднанням «Самопоміч».

Інформація про маршрути доступна на всіх браузерах, включаючи мобільні, а також на Картах Google для Android і iOS.

Переглядів: 1866

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії