Кривдник київських журналістів потрапив до збірної України з єдиноборств



Четвер 03 Жов 2013

Кривдник київських журналістів потрапив до збірної України з єдиноборств

Український спортсмен Вадим Тітушко, засуджений за побиття двох журналістів у Києві, буде виступати на Кубку світу зі змішаних єдиноборств. Про це «Сегодня » повідомила адвокат Тітушко Оксана Шкода.

За її словами, спортсмен з Білої Церкви (міста в Київській області) представить один з місцевих клубів у складі української збірної. «Кубок відбудеться наприкінці жовтня - початку листопада, а місце проведення поки визначається. Брати участь хочуть спортсмени з багатьох країн ", - сказала Шкода. За даними видання, змагання можуть пройти в Києві або Ялті. Хто саме організовує турнір, не уточнюється ( на Україні діють кілька федерацій з змішаних єдиноборств).

Вадима Тітушко, нагадаємо, судили за напад на співробітницю «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотографа видання «Коммерсант» Владислава Соделя. 18 травня вони були побиті групою молодих людей у ??центрі Києва, де одночасно проводилися кілька політичних мітингів. Опозиція організувала фінальну акцію "Вставай, Україно!" А правляча Партія регіонів - ". Антифашистський марш" У кожній з них брали участь, за різними даними, від чотирьох до 20 тисяч осіб. Сам спортсмен стверджував, що прийшов на мітинг заради того, щоб "заробити " факт побиття журналістів він заперечував.

В кінці серпня Тітушко уклав зі Сніцарчук і Содель мирову угоду. За його умовами, він отримав трирічний умовний термін і зобов'язався виплатити журналістам компенсації в 11 тисяч гривень (1,3 тисячі доларів) кожному.

за матеріалами Lenta.ru

Переглядів: 1517

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії