Макаронні вироби ТМ «AVANTI»



Продукти харчуванняБакалія та продукти   /   УкраїнаЛуцьк
Понеділок 25 Лис 2013

Макаронні вироби ТМ «AVANTI»

Макаронні вироби ТМ «Аванті»

Виробник: ТзОВ «ІРС Сістем», Україна м.Луцьк

            Макаронні вироби ТМ «Аванті» виготовляються у відповідності до ДСТУ 7043:2009 і належать до групи В, класу «Екстра».

            Тобто, виготовлені із борошна пшеничного вищого сорту на автоматичних лініях закордонного виробництва(«Брайбанті», Італія) із застосуванням глибокого вакуумування у тістовій камері високотемпературних режимів сушіння,(технологія «турбо терматік»).

 

 

Товарознавча характеристика макаронних виробів ТМ «Аванті»

Макаронні вироби - це висушене  прісне тісто із пшеничного борошна вищого сорту і спеціально підготовленої води, сформоване у вигляді трубочок, ниток, стрічок, або інших фігурних видів.

            На сьогоднішній день пропонується 9 видів макаронів ТМ «AVANTI», а саме: вермішель, трубочка, ріжка, ріжка соломка, перо, спіраль, черепашки, гребінець, ракушки.

            В склад макаронів входять білки(10-12%), жири (0,9-2,7%), вуглеводи (69-75%), клітковина (0,1-0,2%), вітаміни В.РР.

            Енергетична цінність 100г макарон-330-340Ккал, або 1380-1430кДж.

Білки макаронних виробів засвоюються на 85%, жири на 93%, вуглеводи на 96%.

Високу харчову, поживну цінність макаронів зумовлює те, що серед мінеральних речовин багато фосфору, калію, натрію. Також біологічна цінність макаронів зумовлюється наявністю в них таких незамінних амінокислот, як лізин, метионін, треонін.

Упаковка і фасування макаронних виробів ТМ «Аванті»

 Продукція ТМ «Аванті»  пакується на сучасному  фасовочному обладнанні «Річіареллі» і «Стіавеллі» (Італія).

            Вироби пропонуються фасовані в пакети по: 400г(поліпропіленова плівка), 1кг(поліпропіленова плівка), 3кг(поліетиленова плівка), 20кг(поліпропіленові мішки).

Конкурентами по якісним показникам макаронів ТМ «Аванті» в сегменті аналогічних виробів групи В класу «Екстра» є такі торгові марки як: «Тая» (Чернігів, Хмельницький) «Київ-Мікс» (Дніпропетровськ), «КМФ»( Київ), «Паста –пріма» (Херсон), «Козачок» (Донецьк)

Особливості  і переваги макаронних виробів ТМ «Аванті»

Макаронне виробництво являє собою єдиний технологічно вивірений процес  від підготовки сировини до упаковки продукції на основі кращих світових стандартів на лініях всесвітньо відомої італійської компанії «Брайбанті»

Відповідність високим споживчим вимогам, а саме:

  • збереження форми виробів при варінні ( не розварюються, не склеюються)
  • частка деформованих макарон не більше 1% (допускається згідно ДСТУ до 2%)
  • частка крихти до 3%  (допускається згідно ДСТУ до 6%)
  • термін придатності 24 місяці ( без потреби особливих умов зберігання)
  • особливості  італійської технології дають можливість отримати макарони із прекрасними смаковими якостями, що забезпечує високу споживну привабливість і максимально задовольняє смаки покупців.
  • вдало вибрана кольорова гама  та дизайн упакування дають можливість споживачам виділити макаронні вироби ТМ «Аванті» серед інших.

0504328811
Переглядів: 4322

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії