ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ВІВСЯНКА Й АПЕЛЬСИНОВИЙ СІК
Краса та здоров'я → Поради дієтолога
Субота 31 Бер 2012
ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ВІВСЯНКА Й АПЕЛЬСИНОВИЙ СІК
Це поєднання давно вже стало традиційним для сніданку американців, та й європейці усе більше до цієї схеми схиляються. І не дарма. Дослідження американського міністерства сільського господарства свідчать: багатий вітамінами свіжовичавлений сік у поєднанні з вівсяною кашею (справжньою, а не швидкого приготування), сприяє очищенню ваших артерій від шкідливого холестерину і запобігає серцево-судинним захворюванням. Корисний ефект подвоюється саме завдяки цьому поєднанню, оскільки і в апельсині, і у вівсі містяться феноли, що знижують рівень «поганого» холестерину. Феноли ці різні, але у взаємодії вони набагато активніші.
Переглядів: 1353
Схожі оголошення
- Для кого Вапорайзер Spec?
- м24 - діагностика КТ і МРТ у Києві
- Со Пальметто - лечение импотенции мужчин
- Зеленый кофе (green coffee) – средство для похудения!
- Целебная сила молозива
- Шатавари (Shatavari) - омолаживающий элексир для женщин.
- Корень Кудзу - лечение алкоголизма
- Мейтаке (майтаке) - лечение целебными грибами
- Гарциния камбоджийская (Garcinia cambogia)
- Молозиво (Colostrum, колострум)
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти - 26.03.2025 03:01
Теплорадість на Борщагівці - 24.03.2025 01:17
Теплорадість - 23.03.2025 11:22
Адвокат Кирієнко Віра Володимирівна (Вишгород)
- Нові компанії