ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ВІВСЯНКА Й АПЕЛЬСИНОВИЙ СІК



Краса та здоров'яПоради дієтолога
Субота 31 Бер 2012

ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ВІВСЯНКА Й АПЕЛЬСИНОВИЙ СІК

Це поєднання давно вже стало традиційним для сніданку американців, та й європейці усе більше до цієї схеми схиляються. І не дарма. Дослідження американського міністерства сільського господарства свідчать: багатий вітамінами свіжовичавлений сік у поєднанні з вівсяною кашею (справжньою, а не швидкого приготування), сприяє очищенню ваших артерій від шкідливого холестерину і запобігає серцево-судинним захворюванням. Корисний ефект подвоюється саме завдяки цьому поєднанню, оскільки і в апельсині, і у вівсі містяться феноли, що знижують рівень «поганого» холестерину. Феноли ці різні, але у взаємодії вони набагато активніші.

Переглядів: 1194

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії