ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЯБЛУКА І ШОКОЛАД



Краса та здоров'яПоради дієтолога
Неділя 01 Кві 2012

ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЯБЛУКА І ШОКОЛАД

Яблука, особливо червоні, багаті на протизапальний антиоксидант кверцитин. У шкірочці його найбільше. Сам по собі кверцитин знижує ризик алергій. серцево-судинних захворювань, хвороб Альцгеймера і Паркінсона, раку простати і легень. Шоколад (а також виноград, червоне вино і чай) містить флавоноїд катехін, що знижує ризик атеросклерозу і раку, А разом вони, як стверджує професор Баррі Халлівел з National University of Singapore, не тільки допомагають поліпшити склад крові, але і взаємно підсилюють всі інші свої карисні властивості. Кверцитин також міститься в гречці, ріпчастій цибулі і малині. Сюзан Краус, дієтолог з Hackensack University Medical Center in New Jersey рекомендує такі комбінації: печені яблука в шоколадній глазурі, глінтвейн із червоного вина з яблуками, зелений чай із гречаними оладками і малиною, гречана каша з підсмаженою цибулею, яблучно-виноградний сік із шоколадним печивом.

Переглядів: 1257

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії