ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЛИМОН І САЛАТ



Краса та здоров'яПоради дієтолога
Неділя 01 Кві 2012

ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. ЛИМОН І САЛАТ

«Вітамін С допомагає засвоюватися залізу що міститься в рослинній їжі, - пояснює дієтодог Стайсі Кеннеді з Dana Farber Cancer Ibstitute. Він конвертує з'єднання заліза у Форму, що легко засвоюється організмом. Приблизно таку ж, яка міститься в рибі й у м'ясі (залізо допомагає насичувати киснем кров)». На думку Кеннеді, вітамін С, отриманий з цитрусових, ягід, помідорів і солодкого перцю, у поєднанні з залізом, що міститься в салаті «Айсберг», листовій капусті, шпинаті й іншій зелені, максимально ефективно підвищує захисні властивості організму і сприяє зміцненню м'язів. Словом, від того, що збризнути зелений салат або страву зі шпинату лимонним соком, - суцільна користь.

Переглядів: 1253

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії