ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. М'ЯСО І РОЗМАРИН
Краса та здоров'я → Поради дієтолога
Неділя 01 Кві 2012
ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. М'ЯСО І РОЗМАРИН
Обвуглена скоринка на шашликах і інших барбекю - джерело канцерогенів. На жаль, уникнути її не завжди можливо, викидати продукт шкода, та й смачніше якось з нею. Для того, щоб знизити ризик для власного організму, варто усього лише проекспериментувати зі спеціями. Наприклад, розмарин, що добре поєднується з будь-якими стравами гриль, містить антиоксиданти - розмаринову і карнозинову кислоти. Як показали дослідження фахівців Kansas State University, ці кислоти дозволяють знизити до мінімуму вміст у їжі канцерогенних гетероциклічних амінів (HCA), що з'являються в тій самій підсмаженій скоринці шашликів.
Переглядів: 1395
Схожі оголошення
- Для кого Вапорайзер Spec?
- м24 - діагностика КТ і МРТ у Києві
- Со Пальметто - лечение импотенции мужчин
- Зеленый кофе (green coffee) – средство для похудения!
- Целебная сила молозива
- Шатавари (Shatavari) - омолаживающий элексир для женщин.
- Корень Кудзу - лечение алкоголизма
- Мейтаке (майтаке) - лечение целебными грибами
- Гарциния камбоджийская (Garcinia cambogia)
- Молозиво (Colostrum, колострум)
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти - 26.03.2025 03:01
Теплорадість на Борщагівці - 24.03.2025 01:17
Теплорадість - 23.03.2025 11:22
Адвокат Кирієнко Віра Володимирівна (Вишгород) - 22.03.2025 10:59
Переклад документів
- Нові компанії