ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. М'ЯСО І РОЗМАРИН



Краса та здоров'яПоради дієтолога
Неділя 01 Кві 2012

ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. М'ЯСО І РОЗМАРИН

Обвуглена скоринка на шашликах і інших барбекю - джерело канцерогенів. На жаль, уникнути її не завжди можливо, викидати продукт шкода, та й смачніше якось з нею. Для того, щоб знизити ризик для власного організму, варто усього лише проекспериментувати зі спеціями. Наприклад, розмарин, що добре поєднується з будь-якими стравами гриль, містить антиоксиданти - розмаринову і карнозинову кислоти. Як показали дослідження фахівців Kansas State University, ці кислоти дозволяють знизити до мінімуму вміст у їжі канцерогенних гетероциклічних амінів (HCA), що з'являються в тій самій підсмаженій скоринці шашликів.

Переглядів: 1320

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії