ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. КУРКУМА І ЧОРНИЙ ПЕРЕЦЬ



Краса та здоров'яПоради дієтолога
Неділя 01 Кві 2012

ПРАВИЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ. КУРКУМА І ЧОРНИЙ ПЕРЕЦЬ

Спеція, яку часто додають у середньоазіатський плов і яка завжди присутня в соусах карі, давно і ретельно досліджена. Виявлені її протиэапальні і ракопригнічуючі властивості. Корисна активна речовина, що міститься в спеції, - поліфенол куркумин. Одна з проблем, пов'язана з вживанням куркуми (з англійської - turmeric) для користі власного здоров'я, - мала біоактивність цього самого куркумину. «Але цю проблему легко вирішити, - вважає Стайсі Кеннеді. - Просто додайте в куркуму чорний перець - і біоактивність куркумину зросте в 100 разів. Саме тому у всіх соусах карі завжди присутні ці спеції».

Переглядів: 1639

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії