ТзОВ «ТМ «Барвінок»



ТзОВ «ТМ «Барвінок»

[en: Ltd. "TM" Barvinok "]

79040, вул. Городоцька, 359, Львів

[en: vul. Horodots'ka, 359, L'viv ]

barvinok.ua

У 2001 році БАРВІНОК відкрив свій перший магазин, що означало заснування знакового українського бренду роздрібної торгівлі.

 

У БАРВІНКУ ми прагнемо знайти нові способи економії коштів без впливу на якість товарів.

Ми пропонуємо Вам товари найвищої якості за розумними цінами.

У БАРВІНКУ працює надійна, працелюбна та професійна команда працівників. Ми дотримуємось принципу «можливо все», а наші покупці – це основа нашої діяльності.

Ми прагнемо бути найкращими. Наша мета - надати нашим покупцям найвищий рівень обслуговування в поєднанні з найвищою якістю товарів. Ми пропонуємо свіжі товари світового класу та обслуговування, що перевищує очікування наших покупців.

З початку своєї діяльності, БАРВІНОК розширював свою присутність та став регіональною мережею із 48 магазинів, в яких працюють більше 1450 працівників. Ми міцно закріпились у Львові, налічуючи 13 магазинів в межах міста, а також 13 магазинів у Тернополі. Окрім цього, у нас 18 магазинів у Львівській області, один магазин у Волинській області, один магазин у Івано-Франківській області, та один магазин у Хмельницькій області.

БАРВІНОК приділяє особливу увагу найвищим стандартам обслуговування клієнтів. У Західній Україні ми визнані як компанія, яка розуміє та реагує на потреби наших покупців.

Ми пишаємось тим, що можемо зробити Ваші покупки приємними та незабутніми!

 

У нас найнижчі та найчесніші ціни для кожного щодня. Як ми знаємо, що наші ціни найнижчі? Ми порівнюємо їх із цінами наших конкурентів, тому Вам цього робити не доведеться.


Місце знаходження


Схожі компанії

  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії