Hab Vet



Hab Vet

[en: Hab Vet]

04053, Київ, Житомирська, 30

[en: Kyiv, Zhytomyrs'ka, 30 ]

Створили простір для вас і ваших улюбленців та піклуємося про ваших чотирилапих, як про своїх! HAB vet — це перший в Україні ветеринарний хаб, що зібрав під одним дахом фахівців, які обожнюють тварин і відчувають відповідальність за кожного улюбленця, що до клініки. Ми надаємо всі види медичної допомоги з використанням високоточного діагностичного обладнання. Маємо спеціалістів загального та вузьких профілів, а також власну лабораторію, в якій робимо аналізи за 3 години. В HAB vet також працює досвідчений ратолог — окремий лікар для гризунів. Серед послуг HAB vet: гістологія; дерматологія; кардіологія; лабораторія; рентген; УЗД. На базі HAB vet також діють грумінг і готель для тварин. Ви можете замовити онлайн-консультацію у наших фахівців або завітати з чотирилапим до нашої клініки біля метро Золоті ворота. Фахівці HAB vet — це люди, які щиро люблять тварин і надзвичайно уважні до кожної з потреб ваших чотирилапих друзів.

Лого / Фото

Hab Vet

Товари / Послуги

Ветеринарна лабораторія

Ветеринарна лабораторія

Лабораторна діагностика хвороб тварин є одним з головних критеріїв ефективної терапії. Лікування хворих тварин потребує глибоких знань з різних галузей ветеринарної медицини (анатомія, фізіологія, вірусологія, паразитологія, клінічна діагностика, терапія, вузькі спеціалізації – офтальмологія, стоматологія, травматологія тощо), з ознак виявленої патології та вміння узагальнювати симптоми. Одну і ту ж хворобу можна лікувати, застосовуючи різні методи і засоби, враховуючи при цьому особливості перебігу, а також вид, вік і фізіологічний стан тварини. Ефективність проведеного лікування повністю залежить від своєчасно встановленого діагнозу. А одним із важливих методів діагностики хвороб тварин є лабораторна діагностика.

Гістологія ваших улюбленців

Гістологія ваших улюбленців

Це дослідження крихітного об’єму тканини внутрішніх органів. Попередньо відбувається забір матеріалу – частинки органу. Найчастіше гістологічне дослідження матеріалу проводять для підтвердження у хворого діагнозу онкології, і досліджують саме частину пухлини на її злоякісність. У випадку діагнозу ракової пухлини, гістологічне дослідження є обов’язковим, як найточніший метод діагностики, і як метод, який дає результат на ранніх стадіях захворювання.

УЗД ваших улюбленців

УЗД ваших улюбленців

Ультразвукова діагностика часто проводиться як додатковий метод діагностики для лікаря-терапевта на ряду з лабораторними дослідженнями, щоб комплексно діагностувати тварину. Ультразвукове дослідження проводиться у разі підозри на травматичну. запальну або пухлинну зміну м’яких тканин. За допомогою даного обстеження можна оцінити стан органів черевної порожнини – печінку, підшлункову залозу, нирки, сечовий міхур, кишечник, шлунок, селезінку, матку тощо.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження