ЧаЇнкА :) «Лагідна чаЇнізація»



ЧаЇнкА :) «Лагідна чаЇнізація»

[en: ]

07400, Бровари, Незалежності 18

[en: Brovary, Nezalezhnosti 18 ]

Магазин "Чаїнка" - оазис аутентичного китайського чаю, спеціалізується на чудових сортах Пуер та Улун. Запрошуємо вас у світ неперевершеної якості та смаку, де ви знайдете багато відтінків чаю, зібраних з дбайливістю та майстерністю. Відкрийте для себе новий досвід чайного задоволення у "Чаїнці".

Лого / Фото

ЧаЇнкА :) «Лагідна чаЇнізація»

Товари / Послуги

Чжан Хо Сюнді Лянь ⚡ «Брати по Зброї» ("БпЗ"), млинець 200 гр

Чжан Хо Сюнді Лянь ⚡ «Брати по Зброї» ("БпЗ"), млинець 200 гр - 1260.00

Брутальний червоний. З м'яким характером. Що й притаманне зазвичай справнім воїнам. Сила, міць, харизма. Всі зовнішні атрибути. М'якість, чуйність, ніжність. А у цьому чаї - ще й надзвичайна ароматність. Навіть, духм'яність. Звитяга і романтика в одному. Зпресований в зручний 200-грамовий млинець ЧЕРВОНИЙ ЧАЙ. Тому й назва на 188% відповідає змісту. «Брати по зброї» (або скорочено і лагідно "бпз"). Ні, не «Братья по оружию». А саме, - «БРАТИ ПО ЗБРОЇ». Кому як не українцям відомі справжні цінності такого братерства. Ароматнійший з дяньхунів свого класу. Найхарактерніший дизайн серед усіх з представлених в Україні дянь хунів, себто - червоних чаїв. Пригощатись з побратимами. Зігрітись з сім'єю перед каміном, згадуючи героїчні моменти життя. Попити в походах, в дорозі. Пригостити старого друга, знайомого, товариша. Найкрутіший подарунок справжнім чоловікам.

Шу пуер ⭐ Шу пуер Mengku Rongshi Mu Ye Chun, Гун Тін (палацовий) / 2016 р / млинець 400 грамів

Шу пуер ⭐ Шу пуер Mengku Rongshi Mu Ye Chun, Гун Тін (палацовий) / 2016 р / млинець 400 грамів - 2280.00

Лого та позначка Mu Ye Chun (Му Є Чунь) - це окрема історія фабрики Менку (Shuangjiang Mengku Tea Company). Так виробник позначає найвидатніші взірці своєї продукції. У даному випадку - це палацовий пуер із сумішів високогірної сировини Гун Тін, Те Цзі та листочків першого сорту. Все - виключно органіка, зібрана в місцевості Юнде (Yong De). Як і "Вино зі старих дерев" - ще одному оригінальному Шу. "Гунтін" та "Те Цзі" - це сировина найвищого гатунку, де домінують бруньки та маленкі молоді листочки. Млинець 400 грамів (зазвичай, стандарт 357 грамів) середньої щільності пресування. Темно-рудого кольору. З заспокійливим деревним слодкуватим ароматом. Настій отримуємо щільний, темно-каштановий. Проливається довго. П'ється легко. Смак - оксамитовий, заповнюючий, з вершково-кремовою післясмаковістю. Налаштовує на позитивний напрям. Бадьорить.Підійде як для ранкових так і обідніх чаювань.

Чай улун ★ Дун Фан Мей Жень («Східна красуня»), 75 гр

Чай улун ★ Дун Фан Мей Жень («Східна красуня»), 75 гр - 780.00

Східна красуня, Шампанський Улун, Чайне шампанське. Такі назви і епітети у цього дійсно унікального тайваньського улуну з жіночим характером. Східна красуня - найнеординарніший представник тайванських улунів. Елегантний смак та небесний аромат. Секрет такого поєднання чеснот в природній ферментації. Листочкам майбутнього чаю Дун Фан Мей Жень допомагають крихітні зеленокрилі цикади, котрі нападають на чайний кущ в період вегетації. Чайний листочок починає захищатись від їх укусів, змінюючи свій хімічний склад, набуваючи неповторного аромату свіжих фруктів та меду. Саме це поєднання і фіксують руки досвідченого чайного технолога. На виході маємо дивовижний чай, для смаку і аромату якого важко віднайти близьке порівняння. М'який аромат прянощів, з медово-фруктовими нотками. Смак - яскравий, солодкуватий, з ягідно-квітковими відтінками ігристого. З легкою кислинкою і приємною терпкуватістю в післясмаку. Післясмак - довгий, приємний, як у квіткового меду. Безперечно - чудовий подарунок.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження