ТМ "Просто Прилад"



ТМ "Просто Прилад"

[en: ]

79040, Львів, вул.Городоцька, 355

[en: L'viv, vul.Horodots'ka, 355 ]

З радістю представляємо Вам нову виробничу марку «ПРОСТО ПРИЛАД». Дебютна презентація виробів марки пройшла 17-19 жовтня 2017 року на головній галузевій міжнародній виставці LabComlEX у м. Києві. Вже сьогодні це лінійка зі семи зразків лабораторного устаткування, які поставлені на виробництво і успішно продаються.Чому ми рекомендуємо Вам «ПРОСТО ПРИЛАД»? Тому, що це — обладнання першої необхідності, яке дійсно спрощує роботу в лабораторії. Працівники будуть Вам вдячні. Більше того, «ПРОСТО ПРИЛАД» має незаперечні переваги. Він вдвічі-втричі дешевший за німецькі аналоги. І на стільки ж надійніший за китайські. Нарешті, це — вітчизняне виробництво. Усі робочі деталі виготовлено в Україні з якісного матеріалу. Сконструйовано і зібрано руками досвідченого українського інженера.

Лого / Фото

ТМ "Просто Прилад"

Товари / Послуги

Магнітна мішалка з підігрівом ММ-7П

Магнітна мішалка з підігрівом ММ-7П - 5685.75

Мішалка магнітна ММ-7П з підігрівом служить для перемішування і підігріву розчинів. Принцип роботи: магніт, що закріплений на осі електро-двигуна, своїм магнітним полем передає рух до стрижня, який розміщений у посудині. Водночас платформа, на якій стоїть посудина, може нагріватися до 160°С. Стрижень для перемішування покритий поліетиленовою або тефлоновою захисною оболонкою. Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.

Вортекс для пробірок В-7М

Вортекс для пробірок В-7М - 4645.50

Вортекс В-7М (струшувач лабораторний для пробірок) призначений для швидкого перемішування розчинів у дрібних пробірках (об’ємом до 50 мл). Пристрій використовують у хімічних, біохімічних, мікро-біологічних, клінічних та промислових біотехнологічних лабораторіях. Активується всього лише легким натисканням пробірки на тефлонову насадку. Це особливо зручно, коли є потреба часто перемішувати невеликі об’єми розчинів. Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.

Вологомір Чижової ПЧ ВР-10 (повірка (калібрування) терморегулятора)

Вологомір Чижової ПЧ ВР-10 (повірка (калібрування) терморегулятора) - 14905.50

Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості взірців харчових продуктів відповідно до ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626. Прилад Чижова застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських). Висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості. Вологомір ПЧ ВР-10 є сучасним аналогом приладу “Кварц”. Забезпечуємо гарантійне обслуговування, капітальний ремонт та післягарантійну профілактику приладу.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження