Група компаній ТОПХІМ



Група компаній ТОПХІМ

[en: ТОПХІМ]

79022, Львів, Городоцька, 174а, (територія Мотозаводу, заїзд з вул. Гречаної, 16)

[en: L'viv, Horodots'ka, 174a, (terytoriya Motozavodu, zaizd z vul. Hrechanoi, 16) ]

Група компаній ТОПХІМ - це виробник лакофарбових матеріалів та розчинників, що забезпечує якість, надійність та доступність своєї продукції завдяки ефективно налагодженим виробничим процесам та якісній сировині. Ми пропонуємо комплексні рішення, з гуртового постачання хімсировини, готової лакофарбової продукції та розчинників, в таких сферах та галузях промисловості як: будівельна; лакофарбова; машинобудування; поліграфія; виробництво розчинників та розріджувачів; виробництво автохімії та автокосметики; спецемалі та спецлаки; матеріали для дорожньої розмітки; та інших.

Лого / Фото

Група компаній ТОПХІМ

Товари / Послуги

Розчинник акриловий універсальний

Розчинник акриловий універсальний

Універсальний акриловий повільний розчинник – використовується для розбавлення до робочої вязкості двокомпонентних акрилових матеріалів. При розведенні розчинник забезпечує ідеальну пофарбовану поверхню, не впливаючи на час висихання, що заданий технологічним процесом. Також використовується для промивання та очищення обладнання. Спосіб застосування: розчинник додають невеликими порціями при перемішуванні до отримання необхідної консистенції. В пропорціях змішування потрібно керуватися описом використовуваних продуктів. Застережні засоби: зберігати у щільно закритій тарі, віддалік від приладів опалення. Роботи проводити в добре провітрюваному приміщенні. Для захисту рук використовувати гумові рукавиці. При попаданні на шкіру змити теплою водою з милом.

Метоксіпропілацетат

Метоксіпропілацетат

Основні властивості: Метоксипропілацетат є прозорою рідиною, слабко гігроскопічною з м’яким ефірним запахом і середньою летючістю. Має хорошу розчинність для фарб і смол. Продукт можна змішувати з багатьма використовуваними органічними розчинниками, як спирти, кетони, альдегіди, ефіри, гліколі та ефіри гліколів. Розчинність метоксипропілацетату у воді обмежена. 1-метокси-2-пропанол ацетат. Ацетат метилового ефіру пропіленгліколю. Молекулярна формула: C6H12O3 Призначення: Ефективно застосовується для миття промислового обладнання. Прискорює процес друку (фарба сохне швидше), що необхідно при роботі на високошвидкісних машинах, а також у холодну пору року. Також використовується при синтезі складномолекулярних речовин і як сповільнювач висихання основного розчинника при флексодруці. На нашому сайті ви можете замовити Метоксіпропілацетат торгової марки ТOPхім наливом або в промисловій тарі. Співпраця з нашою компанією буде вигідною як для роздрібних продавців розчинників, так і для великих споживачів даної продукції. Купити Метоксіпропілацитат по прийнятній ціні зі складу у Львові.

Грунт-емаль 3 в 1

Грунт-емаль 3 в 1

Володіє хорошим антикорозійним ефектом. Використовується для захисту поверхонь, а також застосовується в декоративних цілях. Переважно застосовується на фінальному етапі фарбування чистих або іржавих виробів з металу. Першочерговим завданням грунт-емалі є зупинення поширення іржі на оброблених виробах і не допустити утворення нових вогнищ корозії. Крім того, емаль несе декоративну функцію. Вона може бути виконана в різних колірних варіантах і використовується як фінішне покриття.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження