Корона



Корона

[en: Korona]

79000, Львів, вул. Снопківська, 18

[en: L'viv, vul. Snopkivs'ka, 18 ]

У медичному центрі Korona можна завчасно виявити всі проблеми зі здоров’ям, отримати консультацію, лікування медикаментами, а також прооперуватися. Для цього в нас є все необхідне. В першу чергу, команда визнаних лікарів, докторів наук. Вони точно встановлюють діагноз і дають рекомендації для підтримки повноцінного здорового стану здоров’я. Обладнання, яке ми використовуємо, допомагає лікарю швидко і точно виявити проблему.

Лого / Фото

Корона

Товари / Послуги

Консультація судинного хірурга у Львові в центрі “Корона”

Консультація судинного хірурга у Львові в центрі “Корона” - 750.00

Для запису на консультацію до судинного хірурга у Львові просимо звертатися за телефонами: (050) 282 98 68, (068) 776 65 54. У нашій клініці прийом ведуть інші вузькі спеціалісти, серед яких лікар-невропатолог та приватний ендокринолог.

Езофагогастродуоденоскопія - 1650.00

Гастроскопія. Слід припинити вживати їжу щонайменше за 8-10 годин до процедури. Перед процедурою слід попередити медичних працівників про алергію, цукровий діабет, інші захворювання. Перед уведенням гастроскопа іноді застосовують місцеву анестезію кореня язика, вводять пацієнтові седативний препарат, рідко – роблять загальну анестезію. Колоноскопія та ректороманоскопія. За 2-3 дні до процедури слід перейти на спецдієту – виключити з раціону продукти, які довго перетравлюються або сприяють газоутворенню. Перед процедурою не можна їсти протягом 20 годин, слід очистити кишківник за допомогою клізми або спеціального препарату.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження