Интернет магазин Camsecurity



Интернет магазин Camsecurity

[en: ]

61100, 155, вулиця Полтавський Шлях, Харків, Харківська область, 61000

[en: 155, vulytsya Poltavs'kyj Shlyakh, Kharkiv, Kharkivs'ka oblast', 61000 ]

Camsecurity — магазин современных технологий комфорта и безопасности. Поможем с выбором и всегда услышим ваши пожелания. Особенность нашей работы заключается в том, чтобы искать, подбирать и предлагать вам действительно полезное и простое оборудование – то, с которым мы лично хотим работать и поэтому предлагаем его вам. Это не самое простое дело – найти домофон или камеру наблюдения с современным дизайном, простой установкой, легкой настройкой, а также низкой стоимостью, которые бы гармонично сосуществовали вместе.

Лого / Фото

Интернет магазин Camsecurity

Товари / Послуги

Розумне дверне відеоочок Tuya Wi-Fi R9 Silver

Розумне дверне відеоочок Tuya Wi-Fi R9 Silver - 3990.00

Наш Розумний дверний відеодзвінок з WiFi-камерою дозволяє вам бачити, чути і говорити з ким завгодно біля ваших дверей з будь-якого місця прямо на вашому телефоні. Управління із програми Tuya Smart. Після того, як відвідувач натисне на дверний дзвінок, миттєво отримаєте повідомлення про дзвінок на свій мобільний телефон через програму Tuya Smart. Ви можете перевірити стан дверей у режимі реального часу та поговорити з відвідувачем. Ви завжди можете контролювати зображення, зняті камерою, розташованою біля дверей або воріт, навіть за відсутності дзвінка. Додаток також дозволяє робити знімки або записувати відео в будь-який час.

Дверний дзвінок з камерою Tuya smart Wi-Fi та ІЧ-підсвічуванням 1080P HD

Дверний дзвінок з камерою Tuya smart Wi-Fi та ІЧ-підсвічуванням 1080P HD - 2990.00

Tuya V30 – це інтелектуальний дверний відеодзвінок із захистом від атмосферних впливів зі ступенем захисту IP65. Повністю герметичний корпус та сонцезахисний кронштейн допомагають камері працювати у суворих погодних умовах. Продукт включає інтелектуальний дверний відеодзвінок з роздільною здатністю 1080p і бездротовий приймач дзвінка. При натисканні кнопки дверного дзвінка, дверний дзвінок та бездротовий приймач дзвінка дзвонитимуть, повідомляючи вам, що до вас прийшов відвідувач. У порівнянні з іншими продуктами цей дверний дзвінок оснащений надширококутним об'єктивом 1,7 мм, що забезпечує кут огляду майже 155 градусів. Коли дверний дзвінок встановлений на двері, він може охопити велику територію, яка контролює всю територію, наприклад двір.

Відеовічко Tuya Wi-Fi W3

Відеовічко Tuya Wi-Fi W3 - 4290.00

Відеовічко із викликом на телефон та записом Tuya Wi-Fi HD 1080P. Ідеально підходить як домашня камера відеоспостереження або камера-няня для запису як знімків, так і відео, не привертаючи уваги. Найновіша технологія нічного бачення та ІЧ-світлодіод, камера виявлення руху на відстані до 6 метрів. Крім того, тип інфрачервоного світлодіода невидимий для людей, що робить його безпечним та надійним!

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії