Нотаріус Новохатська Ірина



Нотаріус Новохатська Ірина

[en: Notary Novokhatska Iryna]

08147, Київська область, Софіївська Борщагівка, вул. Петрівська, 1

[en: Kyivs'ka oblast', Sofiivs'ka Borschahivka, vul. Petrivs'ka, 1 ]

Нотаріус Ірина Новохатська здійснює свою діяльність в мальовничому передмісті столиці – у Софіївській Борщагівці. Офіс розташований у зручному місці, доступному для жителів цього району та прилеглих територій, що сприяє легкому доступу до всіх видів нотаріальних послуг. Адреса офісу – вулиця Петрівська, 1, житловий комплекс Барселона, неподалік від вулиць Соборної та Академіка Шалімова. З 2011 року Ірина Юріївна пропонує клієнтам високоякісні нотаріальні послуги, акцентуючи увагу на задоволенні їхніх потреб і захисті правових інтересів. Ми прагнемо забезпечити максимальну комфортність і доступність наших послуг для всіх клієнтів. Адреса: вулиця Петрівська, 1, Софіївська Борщагівка, Київська обл., 08147 Номер телефону: 095 856 6698 Геолокація: https://www.google.com/maps?cid=2247435037727604346 Сайт: https://inotary.com.ua/

Лого / Фото

Нотаріус Новохатська Ірина

Товари / Послуги

Договір купівлі-продажу транспортного засобу

Договір купівлі-продажу транспортного засобу

Документи необхідні для посвідчення договору купівлі-продажу транспортного засобу Паспорти та реєстраційні номери облікової картки платника податків сторін договору.Документи, що підтверджують право власності на автомобіль (свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу).Звіт про оцінну вартість автомобіля, якщо він не внесений у базу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України для розрахунку його вартості.Заява про згоду дружини/чоловіка Продавця на продаж транспортного засобу, який набув під час зареєстрованого шлюбу, справжність підпису на якій засвідчено у нотаріальному порядку. Для заяви – паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків іншого із подружжя, Свідоцтво про реєстрацію шлюбу; Заява про згоду дружини/чоловіка Покупця на придбання (купівлю) транспортного засобу (справжність підпису на якій засвідчено у нотаріальному порядку. Для заяви – паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру іншого із подружжя, Свідоцтво про реєстрацію шлюбу.

Договір купівлі-продажу будинку

Договір купівлі-продажу будинку

Документи необхідні для посвідчення договору купівлі-продажу житлового будинку:● Паспорта сторін, реєстраційні номери облікової картки платника податків ;● В разі вчинення договору через представника — нотаріально посвідчена довіреність;● Правовстановлюючий документ зареєстрований в БТІ / Державному реєстрі речових прав (це може бути свідоцтво про право власності, договір купівлі-продажу, договір дарування, свідоцтво про право на спадщину, інші документи, разом з витягом про реєстрацію права власності);● Технічний паспорт, в разі необхідності. (адреса КП «Бюро технічної інвентаризації Києво-Святошинської районної ради Київської області»: Київська область,с. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 11-а тел. +380-(96)-955-07-07, +380-(67)-326-00-96) або приватне БТІ;● Довідка житлово-експлуатаційної організації (або сільради/міськради) про склад осіб зареєстрованих в будинку;● Висновок про оціночну вартість майна (оцінка для цілей оподаткування);● Правовстановлюючий документ на земельну ділянку (з присвоєним кадастровим номером), а якщо земельна ділянка не приватизована – витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці з вказівкою розміру земельної ділянки на якій розташований будинок;● Заява про згоду дружини/чоловіка Продавця на продаж майна, яке набуте під час зареєстрованого шлюбу, справжність підпису на якій засвідчено у нотаріальному порядку. Для заяви – паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків іншого із подружжя, Свідоцтво про реєстрацію шлюбу;● Заява про згоду дружини/чоловіка Покупця на придбання (купівлю) майна (справжність підпису на якій засвідчено у нотаріальному порядку. Для заяви – паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру іншого із подружжя, Свідоцтво про реєстрацію шлюбу;● У разі відчуження частки нерухомого майна – заява іншого співвласника про відмову від права переважної купівлі, засвідчена нотаріально.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження