забудовник виставкових стендів ESBAU



забудовник виставкових стендів ESBAU

[en: ESBAU expo stand builder]

02141, Київ, Мішуги 2

[en: Kyiv, Mishuhy 2 ]

SBAU – ваш надійний партнер у світі виставкових стендів в Україні та Європі! Якщо ви плануєте виходити на ринки Європи, ми допоможемо вам представити свою продукцію на виставках у будь-якому місті Європи. Ми спеціалізуємося на ексклюзивному дизайні та будівництві виставкових стендів для клієнтів з усього світу. Наша команда працює з великими брендами та компаніями, допомагаючи їм ефективно представляти свої продукти та послуги на міжнародних виставках. Ми створюємо унікальні виставкові стенди, які відображають ваш бренд та привертають увагу відвідувачів. Глобальний охоплення: Ми працюємо в країнах Європи (Польща, Німеччина, Італія, Іспанія, Франція та інших країнаї Європи), ОАЕ, Туреччина, Азія та США. Ми будуємо ексклюзивні стенди, а також модульні стенди, якщо ви часто приймаєте участь у виставках та плануєте заощадити кошти. Реалізуємо ваші ідеї, включаючи можливість будівництва двоповерхових стендів.

Лого / Фото

забудовник виставкових стендів ESBAU

Товари / Послуги

EXHIBITION STAND DESIGN AND BUILD

EXHIBITION STAND DESIGN AND BUILD

Exhibition stands are one of the business marketing tools. The company has a chance to express itself and find new partners and clients. The goals achieved depend on the exhibition stand design.

VIRTUAL SHOWROOM AND PRESENTATION

VIRTUAL SHOWROOM AND PRESENTATION

In a modern world, we are finding partners and clients all over the world staying at our desks. All you need to have is a virtual showroom or virtual services. Such a way of communicating with potential clients becomes more and more in demand.

3D RENDERING AND ANIMATION

3D RENDERING AND ANIMATION

How can your client feel positive when choosing your company as a partner? Use a 3D rendering in presentations and catalogs. Using a 3D rendering guarantees that the customer wants to purchase your goods.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження