Магазин-шоурум для перукарів "BladeRunner"



Магазин-шоурум для перукарів "BladeRunner"

[en: Магазин-Шоурум "BladeRunner"]

01135, Київ, вул.Золотоустівська

[en: Kyiv, vul.Zolotoustivs'ka ]

Магазин-шоурум для перукарів "BladeRunner" ІНСТРУМЕНТИ, КОСМЕТИКА ТА АКСЕСУАРИ Все необхідне для майстра будь-якого рівня: - інструменти - машинки - ножиці - щітки та гребінці. Це популярні, перевірені моделі, а іноді й новинки, які тільки з’являються на українському ринку. Наші ПАРТНЕРИ - найбільші бренди світу: DYSON BLUEBEARDS REVENGE ANDIS MEDAVITA MOSER SWAY ARTERO BABYLISS WAHL JRL Y. S. PARK NISHMAN GAMMA TERMIX LEADER FRAMAR HOT IRON BRUSH KASHO TANGLE TEEZER

Лого / Фото

Магазин-шоурум для перукарів "BladeRunner"

Товари / Послуги

Машинка для стрижки JRL ONYX (JRL-2020C-B)

Машинка для стрижки JRL ONYX (JRL-2020C-B) - 6399.00

Варто зазначити, що їх попередня версія 2020С - була найпопулярнішою машинкою в нашому магазині протягом 2021-2023 років. Вона відрізнялась від інших - в першу чергу тривалістю роботи, дійсно тихим звуком мотора та неймовірними лезами, які не перегріваються. Оновлена версія тримає ще довше - до 5 годин, має ще більше потужності та нарешті в стоці має фейд-ніж, який тепер не потрібно купляти окремо. До того ж в комплекті є розумна зарядка, яку раніше також доводилось купувати окремо. Запатентована технологія Reset IQ Charge – новий спосіб заряджання, що продовжує термін служби акумулятора. Ця конструкція буде постійно заряджатися до 100% навіть після тривалого використання. 3 години для звичайної зарядки, 5 годин для перезаряджання IQ. Запатентована технологія Smart-Clip — Машинка для стрижки визначає опір леза та збільшує швидкість двигуна, тому машинка для стрижки ніколи не буксує та не зупиняється. Гарантує гладкий рівний зріз щоразу. Постійна потужність - 2 швидкості регулювання для універсальності зрізу, 6000 та 7500 об/хв та підтримка швидкості під час роботи. Оснащений лезом Onyx Fade Precision Blade – допомагає отримати fresh fade, макс. довжина: 3,5 мм Тихий двигун - створює тихе робоче середовище Максимальний час роботи 5 годин – 3 години зарядки забезпечують 5 годин автономної роботи Удосконалена функція блокування важеля - 5 регулювань блокування постійного рівня з безступеневим регульованим керуванням, яке зберігається протягом тривалого часу. Запатентована технологія Cool Blade - Спеціальний матеріал зберігає лезо холодним на дотик, що робить лезо холоднішим, ніж більшість машинок для стрижки у 30-хвилинному тесті. Лезо також взаємозамінне з більшістю професійних машинок для стрижки. Світлодіодний дисплей - світлодіодний дисплей показує час роботи від батареї, що залишився, при поточному налаштуванні швидкості.

Тример WAHL Hi-Viz™ Li-Ion Cordless Trimmer (3023702)

Тример WAHL Hi-Viz™ Li-Ion Cordless Trimmer (3023702) - 7499.00

— це не лише інструмент, а втілення вашої пристрасті до деталей. Підкладка з високою видимістю та збалансована, ергономічна конструкція цього тримера призначені для професіоналів, які завжди в пошуках ідеального зрізу. Випробування протягом більш ніж двох років у США підтверджують його надійність та ефективність.

Тример Andis Slimline Pro Li D-8 Limited Edition Galaxy

Тример Andis Slimline Pro Li D-8 Limited Edition Galaxy - 4190.00

Бездротовий тример Andis D8 Slim Line Pro Li Limited Edition Galaxy Особливості: Розроблений для точних окантовочних і фінішних робіт. Ріжучий Т-подібний ніж Andis Trimmer Blade Set з твердої вуглецевої сталі. Беззусильний бритвений зріз (1/10 мм) і довго залишається холодним. Для барберів і перукарів для фінішних робіт. Ножовий блок налаштовується на нульове прилягання Zero-gapped. Додаткові 4 рівні висоти стрижки від 1,5 до 10 мм.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії