Будинок Полімерів



Будинок Полімерів

[en: Будинок Полімерів]

21000, Вінниця, вул.Шмідта 20а

[en: Vinnytsya, vul.Shmidta 20a ]

Компанія Будинок полімерів - це швидко зростаюча компанія у сфері роздрібного та оптового продажу господарської групи товарів В нашому магазині Ви зможете знайти: - Пакети поліетиленові та біорозкладні; - Товари для HoReCa; - Для дому та побуту; - Для саду та городу; - Новорічний та святковий асортимент Компанія пропонує швидку доставку по Україні, програму лояльності з накопичувальними знижками для постійних клієнтів, можливість повернення товару згідно з чинним законодавством та доступні ціни завдяки прямій співпраці з виробниками. Магазин прагне забезпечити високий рівень обслуговування та задоволення потреб своїх клієнтів.

Лого / Фото

Будинок Полімерів

Товари / Послуги

Кришка для консервації Панночка Ягідний набір СКО (9911)

Кришка для консервації Панночка Ягідний набір СКО (9911) - 2.50

Металеві кришки для консервації Панночка СКО 17ПП серія Ягідний МІКС. Тип: СКО (під закаточний ключ); Діаметр: 82 мм; Матеріал: харчова жесть; Товщина металу: 0,18 мм Практичні і надійні, кришки Панночка з літографічним повнокольоровим друком барвистих зображень ягід, вирізняються своїм яскравим дизайном. Вони виготовляються з якісної харчової жесті з подвійним зовнішнім покриттям харчового лаку і літографії та внутрішнім - харчової емалі і лаку. Матеріали, які використовують для захисного покриття, сертифіковані та екологічно чисті. За рахунок цих властивостей такі металеві кришки закаточні характеризуються тривалим строком придатності.

Ключ закаточний Кременчук (2495)

Ключ закаточний Кременчук (2495) - 319.00

Ключ закаточний напівавтоматичний "Кредмаш МЗП 1-1", в коробці. Ключ закаточний напівавтоматичний з роликом призначений для закупорення скляних банок діаметром 82 мм металевими кришками СКО-82. Простий у використанні, ручний ключ з роликом виготовлений вітчизняним виробником з якісного металу та пластмаси, і тому гарантовано служитиме Вам не один рік.

Рукавиці робочі нейлонові з мікрокрапками (2865)

Рукавиці робочі нейлонові з мікрокрапками (2865) - 6.80

Рукавиці робочі нейлонові з мікрокрапками Знадобляться під час садово-городніх, господарських та фарбувальних робіт в домашньому господарстві, а також для технологічних процесів на виробництві. Виготовлені із зносостійкого нейлонового матеріалу різних кольорів з нанесенням ПВХ точок на пальцеву і долонну частину.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії