VOLODYMYR SAZHIYENKO - Plastic Surgeon



VOLODYMYR SAZHIYENKO - Plastic Surgeon

[en: VOLODYMYR SAZHIYENKO - Plastic Surgeon]

65001, м.Одеса, Італійський бульвар, 1Г

[en: m.Odesa, Italijs'kyj bul'var, 1H ]

Доктор Сажієнко - висококваліфікований і досвідчений пластичний хірург, а також хірург-онколог. Є сертифікованим фахівцем у галузі пластичної, естетичної та реконструктивної хірургії. Також лікар сертифікований за спеціальностями - загальна хірургія та хірургічна онкологія. Перед операцією проводить першу детальну консультацію, щоб зрозуміти потреби пацієнта і підібрати найкращий вид операції. Спеціалізується на проведенні операцій у пластичній хірургії, таких як: підтяжка обличчя; - пластика грудей (маммопластика); - ліпосакція; - видалення грудочок Біша; - блефаропластика; - естетична пластична хірургія; - відновлення фігури після значного схуднення; - лікування раку молочної залози; - діагностика та хірургічне лікування злоякісних пухлин шкіри. Для отримання більш детальної інформації записуйтесь на консультацію!

Лого / Фото

VOLODYMYR SAZHIYENKO - Plastic Surgeon

Товари / Послуги

Підтяжка обличчя - 110000.00

З роками на нас впливають природні процеси старіння – шкіра починає поступово провисати, утворюються зморшки, на обличчі починають проявлятися ознаки втоми. Рітідектомія, або підтяжка обличчя – це комплексна хірургічна процедура, що дозволяє коригувати вікові зміни, покращуючи стан не тільки шкіри, але і глибоких структур, таких як підшкірна жирова клітковина та поверхнева м’язово-апоневротична система (SMAS). Хоча операція фейсліфтинг частіше зустрічається у пацієнтів старшого віку, зростаючий темп життя та зловживання сонячними ваннами призводять до все частіших звернень більш молодих пацієнтів.

Підтяжка грудей

Підтяжка грудей - 1500.00

Підтяжка грудей (мастопексія) – один із відмінних варіантів повернути красиві лінії тіла та впевненість у собі. Крім того, підтяжка грудей виглядає природно, а зміни після операції не такі очевидні, як після збільшення імплантами. Після корекції форми грудей можна не носити бюстгальтер і красиві груди виглядають так, як у 18 років або ніби вони збільшені імплантами.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження