ПРОПЕКС



ПРОПЕКС

[en: Propecs]

3143, Київ, вул.Академіка Заболотного, 154 д

[en: Kyiv, vul.Akademika Zabolotnoho, 154 d ]

PROPECS (ПРОПЕКС) - компанія, що спеціалізується на професійному контролі шкідників та наданні комплексних послуг з боротьби з різноманітними шкідливими організмами. Послуги які надає компанія: - Дератизація (боротьба з гризунами) - Дезінсекція (знищення комах-шкідників) - Дезінфекція (знезараження приміщень від мікроорганізмів) - Фумігація (обробка газами для знищення шкідників) - Впровадження систем контролю за шкідниками Компанія надає як разові послуги, так і комплексне обслуговування на постійній основі за абонплатою. PROPECS працює по всій території України, обслуговуючи різноманітні об'єкти - від харчових виробництв до складських приміщень.

Лого / Фото

ПРОПЕКС

Товари / Послуги

Дезінсекція

Дезінсекція

це комплекс спеціальних заходів за допомогою використання механічних, фізичних, хімічних і біологічних засобів, з метою локалізації та ліквідації шкідливих кліщів та комах.

ДЕЗІНФЕКЦІЯ

ДЕЗІНФЕКЦІЯ

це комплекс спеціальних заходів, спрямованих на знищення шкідливих мікроорганізмів та збудників інфекційних захворювань.

ДЕРАТИЗАЦІЯ

ДЕРАТИЗАЦІЯ

комплекс спеціальних заходів, спрямованих на знищення шкідливих гризунів (щурів, мишей, полівок та ін.). Зокрема, це боротьба з гризунами, які можуть завдати значні економічні збитки і є джерелами або переносниками інфекційних захворювань.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії