Трансформатори



Трансформатори

[en: Трансформатори]

3890, Хмельницький, Проспект Миру 101Б

[en: Khmel'nyts'kyj, Prospekt Myru 101B ]

ТОВ «Трансформатор сервіс», провідний виробник трансформаторів в Україні, створене в 2001 році. Наша компанія пропонує широкий асортимент продукції, включаючи силові масляні трансформатори напруги, що задовольняють сучасні стандарти якості та надійності. Мета нашої компанії — забезпечити максимальну якість, ефективність та безпеку електроспоживання для наших клієнтів. Ми прагнемо до інновацій у всіх аспектах нашої діяльності, від вибору матеріалів до технологій виробництва. Завдяки комплексному підходу до контролю якості на кожному етапі виробництва, ми гарантуємо, що кожен трансформатор відповідає найвищим стандартам безпеки та продуктивності.

Лого / Фото

Трансформатори

Товари / Послуги

Трансформатор ТМГ

Трансформатор ТМГ

Силові масляні трифазні понижуючі трансформатори загальнопромислового призначення потужністю від 10 до 1600 кВА призначені для внутрішнього та зовнішнього встановлення. Для збільшення поверхні охолодження в трансформаторах ТМГ-25…1600 кВА герметичного виконання застосовуються гофровані стінки. Трансформатори ТМГ виготовляються на номінальну напругу первинної обмотки 6 ,10, 15, 20, 35 кВ. Номінальна напруга вторинної обмотки 0,4 або 0,23 кВ. Схема та група з’єднань обмоток У/Ун-0, Д/Ун-11 чи У/Zн-11.

Трансформатор ТМЗ

Трансформатор ТМЗ

Силові масляні трифазні двохобмоткові герметичні із захистом масла трансформатори потужністю 630 1000 і 1600 кВ ∙ А напругою до 10 кВ призначені для трансформаторних підстанцій внутрішньої і зовнішньої установки. Трансформатори ТМЗ випускаються на номінальну напругу первинної обмотки 6 або 10 кВ. Номінальна напруга вторинної обмотки 0,4 або 0,69 кВ. Схема і група з’єднання обмоток У / Ун-0 або Д / Ун-11.

Трансформатор ТМФ

Трансформатор ТМФ

Силові масляні трифазні двохобмоткові понижуючі трансформатори типу ТМФ, потужністю 100-1000 кВ ∙ А, класу напруги 6-10 кВ призначені для внутрішньої і зовнішньої установки. Трансформатори типу ТМФ можуть працювати як самостійний виріб, так і в складі КТП. Для збільшення поверхні охолодження в трансформаторах ТМФ-100 … 1000 кВ ∙ А застосовуються радіатори. Трансформатори ТМФ випускаються на номінальну напругу первинної обмотки 6, або 10 кВ. Номінальна напруга вторинної обмотки 0,4 кВ або 0,23 кВ. Схема і група з’єднання обмоток У/Ун-0 або Д/Ун-11.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження


  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії