Optibac Probiotics



Optibac Probiotics

[en: Optibac Probiotics]

79007, Львів, вул. Батуринська 2а

[en: L'viv, vul. Baturyns'ka 2a ]

Optibac є найбільш рекомендованим брендом дружніх бактеріальних добавок у Великобританії та Ірландії. Ми співпрацюємо з провідними лабораторіями світу та використовуємо лише добре вивчені штами для конкретних потреб. Всі наші харчові добавки розроблені на основі перевірених наукових даних і містять у своєму складі максимально натуральні компоненти без прихованих цукрів та інших шкідливих речовин. Наші добавки призначені для задоволення потреб усієї родини. Пробіотики Optibac не тільки живими потрапляють у кишечник, але й доповнюють природний мікробіом.

Лого / Фото

Optibac Probiotics

Товари / Послуги

Пробіотик Optibac Babies & Children (30 саше)

Пробіотик Optibac Babies & Children (30 саше) - 1460.00

30 саше | 1 місяць прийому Дієтичні особливості Містить 3 найкраще вивчені пробіотичні штами для немовлят і дітей, а також вітамін D Для кого? Для немовлят, малюків і дітей (від народження до 12 років). Для підтримки самопочуття, здоров'я травної системи й імунітету дітей.

Пробіотик Optibac Baby Drops

Пробіотик Optibac Baby Drops - 1230.00

Кількість в упаковці 30 доз | 1 місяць прийому Дієтичні особливості Високоякісний пробіотик, що пройшов клінічні дослідження, для дітей від народження у формі зручних для застосування крапель Для кого? Підходить для дітей, які перебувають як на грудному, так і на штучному вигодовуванні з перших днів життя. Досліджено на тисячах немовлят і дітей раннього віку по всьому світу.

Пробіотик Optibac Every Day Max

Пробіотик Optibac Every Day Max - 3300.00

Кількість в упаковці 30 капсул | 1 місяць прийому Дієтичні особливості Щоденний пробіотик преміумкласу з максимальною ефективністю, що поєднує 3 ретельно досліджені штами, зокрема й L. acidophilus NCFM® Для кого? Завдяки 75 мільярдам живих культур у кожній капсулі Every Day MAX призначений для тих, хто хоче потребує добавки з максимальною потужністю для щоденного використання. Преміальна травна добавка, яка доповнює ваші природні кишкові бактерії. Для тих, хто прагне найкращого.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження