Офіційний сайт адвоката Брацило Романа



Офіційний сайт адвоката Брацило Романа

[en: Official website of lawyer Bratsilo Roman]

01135, Київ, проспект Берестейський, 9

[en: Kyiv, prospekt Berestejs'kyj, 9 ]

Вам необхідний захист від обвинувачення у кримінальному провадженні? Бажаєте відшкодувати моральну та матеріальну шкоду, заподіяну злочином? Потрібно подати на аліменти або розірвати шлюб? Виникли питання з правоохоронними органами по адмін. правопорушенням? Допоможу знайти оптимальний шлях врегулювання Вашої ситуації. Завжди працюю на засадах конфіденційності, порядності, чесності! Звернувшись до мене, Ви гарантовано отримаєте якісні послуги від професійного адвоката, будете впевнені в прозорості ціноутворення та оперативності виконання роботи.

Лого / Фото

Офіційний сайт адвоката Брацило Романа

Товари / Послуги

Послуги адвоката по кримінальним провадженням - 1500.00

Захист на допиті, слідчому експерименті, на інших слідчих діях з Клієнтом. Захист при застосуванні, зміні, скасуванні запобіжного заходу. Складання позовних заяв про відшкодування шкоди. Повернення тимчасово вилученого майна. Підготовка апеляційних та касаційних скарг на вирок або ухвалу суду. Розробка сприятливої тактики захисту від обвинувачення. Надання правового висновку щодо подальших перспектив у справі.

Послуги сімейного адвоката

Оформлення заяв про стягнення аліментів, розірвання шлюбу. Повне ведення сімейної справи "під ключ". Підготовка відзивів, заперечень. Складання адвокатських запитів, заяв про відкладення справи, про розгляд справи без участі сторін.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження