Günter & Hauer



Günter & Hauer

[en: Günter & Hauer]

08130, Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 6

[en: Petropavlivs'ka Borschahivka, vul. Petropavlivs'ka, 6 ]

Наша техніка – це поєднання стильного дизайну та надійного функціоналу. Увага до деталей, надійність і використання новітніх технологій для вашого будинку – ключові принципи роботи Günter & Hauer.

Лого / Фото

Günter & Hauer

Товари / Послуги

Система Aqua Stop

Система Aqua Stop

Aqua Stop: ви можете спокійно залишити посудомийку без нагляду, не побоюючись протікання. У разі виникнення проблем із тиском, техніка автоматично припинить подачу води за допомогою клапану в шланзі, включить помпу для відкачування. Додатковий захист забезпечить поплавковий механізм, який зреагує на заповнення водою спеціального піддону і також перекриє воду до усунення несправностей.

Безпека посудомийної машини під контролем

Безпека посудомийної машини під контролем

Завдяки наявності індикатора солі ви ніколи не забудете поповнити її запаси у спеціальному відсіку. Це дозволить продовжити термін експлуатації посудомийної машини і знизить ризик поломки.

Економно витрачайте воду та енергію

Економно витрачайте воду та енергію

При використанні режиму половинного завантаження вам не доведеться чекати, поки машина заповниться. Ви можете вмикати її по мірі необхідності, отримуючи ідеальний результат при менших витратах води, електроенергії та миючих засобів.

*Ціни та наявність товарів/послуг можуть змінюватися відповідно до кон'юнктури ринку.

Місце знаходження