ТЗОВ "УКРАЇНСЬКА ТРАНСПОРТНА ГРУПА"



ТЗОВ "УКРАЇНСЬКА ТРАНСПОРТНА ГРУПА"

[en: LTD "UKRAINIAN TRANSPORT GROUP"]

81054, вул. Мазепи, 18, НОВОЯВОРІВСЬК

[en: vul. Mazepy, 18, NOVOYaVORIVS'K ]

(032) 564 00 01, (032) 564 00 02, (032) 564 02 01,

[Телефонні коди міст України]

utgltd.com.ua

30484307

ТзОВ „Українська транспортна група” засновано у 1999 році з метою організації міжнародних перевезень європейського рівня. Великий досвід та професіоналізм нашої команди гарантує надійну, безпечну та швидку доставку Вашого вантажу.

Компанія пропонує свої послуги по здійсненню міжнародних вантажних перевезень в країни Західної Європи, а саме: внутрішньо-європейські та внутрішньо-українські перевезення, перевезення вантажів з України та Росії в Німеччину,Нідерланди, Бельгію, Данію, Францію, Швейцарію, Італію, Іспанію, Угорщину, Польщу та Чехію.

В 2002 році наша компанія стала дійсним членом Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України №10529, що дає нам право здійснювати перевезення з книгами МДП (TIR-carnet).

В 2004 році рішенням Ради АсМАП України ТОВ «Українська транспортна група» удостоєне Почесного звання кращий перевізник року АсМАП України за 2003 рік.

В 2007 році рішенням Ради АсМАП України ТОВ «Українська транспортна група» удостоєне Почесного звання кращий перевізник року АсМАП України за 2006 рік, а у вересні цього ж року Міжнародним союзом автомобільних перевізників IRU ТОВ «Українська транспортна група» в підгрупі до 50 авто була визнана переможцем конкурсу "Кращий перевізник СНД-2007".

Станом на сьогоднішній день штат працівників складає 82 чоловік, з яких 60 водіїв експедиторів.

Наявний сучасний парк транспортних засобів складається з 52 автопоїздів марки VOLVO, IVECO, SKANIA, тентових напівпричепів та рефрижераторів SCHWARZMULLER, які випущені у 2007 – 2012 роках та відповідають екологічно безпечним вимогам EURO-5, що дає право без обмежень пересуватись по країнах Європи.

Способи виходу на зовнішні ринки, постійна робота з експедиційними фірмами України і Європи та виробниками продукції по пошуку замовлень, колектив досвідчених водіїв-експедиторів, наявність сучасного парку автомобілів, дозволяє підприємству витримувати досить жорстку конкуренцію серед перевізників.

За рахунок стабільної діяльності, узгодженої роботи з замовниками та постачальниками, належної роботи з кадрами підприємство постійно збільшує обсяги здійснюваних послуг та розширює їх перелік.

Основними перевагами є:

- власний автопарк.

Ми реалізуємо доставку по розумній ціні, в найкоротші строки, повністю контролюємо переміщення вантажу на всіх етапах перевезення і постійно інформуємо про це клієнта.

- зручне місцезнаходження.

Знаходження автопарку у Львівській області (Західна Україна) дає можливість, у випадку необхідності, відправляти автомобілі на подачу у будь-яку з країн Європи. Це значно зменшує ризик зриву завантаження чи зміни строків доставки вантажів.

- наявність книжок ЄКМТ

дозволяє виконувати завантаження в декількох країнах, здійснювати внутрішньо європейські перевезення та доставку вантажів з третіх країн без необхідності отримання додаткових дозволів.

- CMR-страхування:

страхування відповідальності перевізника на суму від 250 тис. USD. Ви можете бути абсолютно спокійні за свій вантаж.

- на підприємстві є власна станція технічного обслуговування та автозаправочна станція.


Місце знаходження


Схожі компанії