ТЗОВ НМДЦ АСТАР



ТЗОВ НМДЦ АСТАР

[en: LTD NMDTS ASTAR]

79041, вул.Зигзаг, 5, Львів

[en: vul.Zyhzah, 5, L'viv ]

www.astarhealth.com.ua/

23271019

Детальніше про послуги, які ми надаємо:

Широкий спектр ДНК-досліджень передбачає виявлення та лікування інфекцій, які передаються статевим шляхом. Високочутлива і швидка діагностика хвороб методом ПЛР дозволяє діагностувати інфікування, навіть до появи фактичних симптомів, що сприяє ефективному лікуванню та запобігає подальшому поширенню ІПСШ.

Мікробіологічні дослідження (мазок на флору) - найпоширеніше дослідження в гінекологічній та урологічній практиці. Він береться з профілактичною метою так і у випадках, коли необхідно підтвердити те чи інше захворювання або перевірити ефективність лікування. Мазок на флору допомагає виявити запалення у статевих органах, визначити стан мікрофлори та наявність шкідливих бактерій, а також виявляє симптоми порушень, властиві для захворювань, які передаються статевим шляхом (проте для діагностики власне інфекцій, що передаються статевим шляхом варто використовувати методи ДНК-досліджень).

Цитологічне дослідження здійснюється для виявлення відхилення у клітинах шийки матки. При даному дослідженні оцінюються розміри, форма, кількість і характер розташування клітин та діагностується наявність атипових клітин, які найчастіше утворюються в процесі розвитку онкозахворювань статевих органів. Згідно з останніми рекомендаціями Американського онкологічного товариства цитологічне дослідження жінки повинні проводити з 20 років один раз на рік.

Спермограма — це аналіз сперми, що досліджує фізичні параметри: обсяг сперми, її колір, в'язкість, pH, і мікроскопічні параметри: кількість і рухливість сперматозоїдів, зміст інших клітин і т.д. На підставі отриманих даних можна зробити висновки щодо наявності різноманітних порушень, чоловічого безпліддя, простатиту, можливих інфекцій.

Проби на сумісність застосовуються з метою виявлення сумісності маткового слизу та сперми, тобто досліджується рух сперми в середовищі слизу шийки матки.

Ультразвукове дослідження передбачає візуалізацію структур всередині людського тіла за допомогою звукових хвиль високої частоти. Це дає змогу діагностики структурних аномалій в організмі.

Гірудотерапія — це метод лікування з використанням медичних п’явок, який в гінекології використовується при порушеннях менструального циклу, аденоміозі, ерозфях шийки матки, мастопатії, кісті яєчників, деяких статевих інфекціях, безплідності).


Місце знаходження


Схожі компанії

  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії