Специфічні IgE, курка (f83)
М'ясо птиці, зокрема курки, популярне у всьому світі як джерело білка з високою харчовою цінністю. Алергія на м’ясо птиці зустрічається рідко, її поширеність у всьому світі становить від 0 до 13%.
Алергія на м’ясо птиці може бути класифікована як первинна (справжня) харчова алергія та вторинна харчова алергія, що виникає чере
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Специфічні IgE, цвіль Aspergillus fumigatus (m3)
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p1, rPhl p5b (recom./суміш) (g213), sIgE
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p7, rPhl p 12, (recom./суміш) (g214), sIgE
- Специфічні IgE, полин (w6)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Специфічні IgE, хлібопекарські дріжджі (f45)
- Алергокомпонент полину nArt v1 (w231), sIgE
- Специфічні IgE, кліщ домашнього пилу Dermatophagoides pteronyssinus (d1)
- Специфічні IgE, персик (f95)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії