Специфічні IgE, курка (f83)
М'ясо птиці, зокрема курки, популярне у всьому світі як джерело білка з високою харчовою цінністю. Алергія на м’ясо птиці зустрічається рідко, її поширеність у всьому світі становить від 0 до 13%.
Алергія на м’ясо птиці може бути класифікована як первинна (справжня) харчова алергія та вторинна харчова алергія, що виникає чере
Схожі дослідження
- Алергокомпонент собаки rCan f3 сироватковий альбумін (e221), sIgE
- Специфічні IgE, білок яйця (f1)
- Специфічні IgE, какао (f93)
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Специфічні IgE, жито (f5)
- Алергокомпонент собаки rCan f1 ліпокалін (e101), sIgE
- Специфічні IgE, береза бородавчаста (t3)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Алергокомпонент собаки rCan f5 (e226), sIgE
- Алергокомпонент амброзії nAmb a1 (w230), sIgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo - 14.04.2025 07:22
Парфуми Royal Parfums - 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти
- Нові компанії