Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
Желатин – це білок колагену, який, шляхом гідролізу колагену, отримують з кісток корів і свиней, а також широко використовую для його виділення риб'ячу шкіру.
Як один із компонентів желатин присутній в харчових продуктах (солодощі, йогурт, желейні фруктові цукерки, зефір тощо), у фотоемульсіях, клеях, сірниках, і як стабілізатор у
Схожі дослідження
- Алергокомпонент собаки rCan f2 (e102), sIgE
- Алергокомпонент собаки rCan f3 сироватковий альбумін (e221), sIgE
- Специфічні IgE, жито (f5)
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
- Скринінг інгаляційної алергії Phadiatop/Фадіатоп (пилок бур'янів, злакових трав, кущів, дерев, кліщів домашнього пилу, плісняви, шерсті кішки, собаки)
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Специфічні IgE, цвіль Aspergillus fumigatus (m3)
- Алергокомпонент собаки rCan f5 (e226), sIgE
- Специфічні IgE, какао (f93)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії