Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
Желатин – це білок колагену, який, шляхом гідролізу колагену, отримують з кісток корів і свиней, а також широко використовую для його виділення риб'ячу шкіру.
Як один із компонентів желатин присутній в харчових продуктах (солодощі, йогурт, желейні фруктові цукерки, зефір тощо), у фотоемульсіях, клеях, сірниках, і як стабілізатор у
Схожі дослідження
- Алергокомпонент берези Bet v1 (PR-10) (t215), sIgE
- Алергокомпонент собаки rCan f3 сироватковий альбумін (e221), sIgE
- Специфічні IgE, какао (f93)
- Алергокомпонент полину nArt v3 (w233), sIgE
- Специфічні IgE, яблуко (f49)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Алергокомпонент полину nArt v1 (w231), sIgE
- Специфічні IgE, арахіс (f13)
- Алергокомпонент Alternaria alternata rAlt a1 (m229), sIgE
- Специфічні IgE, хлібопекарські дріжджі (f45)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo - 14.04.2025 07:22
Парфуми Royal Parfums - 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти
- Нові компанії