Альфа‐амілаза (k87), специфічні IgE
Альфа‐амілаза - ферментний препарат, що бере участь у гідролізі (розщепленні) крохмалю з утворенням мальтодекстрину, олігоцукрів і мальтози. Має грибкове походження (Aspergillus niger або Orizae) й широко використовується в пекарнях, як харчова добавка. Цей фермент разом із зерновими компонентами відповідає за сенсибіл
Схожі дослідження
- Амоксицилін (c6), специфічні IgE
- Хлоргексидин (с8), специфічні IgE
- Артікаїн (с68), специфічні IgE
- Ацетилсаліцилова кислота (аспірин) (c51), специфічні IgE
- Латекс (k82), специфічні IgE
- Формальдегід (k80), специфічні IgE
- Фолкодін (c261), специфічні IgE
- Морфін (іони четвертинного амонію) (c260), специфічні IgE
- Доксициклін (c62), специфічні IgE
- Ампіцилін (c5), специфічні IgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії