Група 11

Продукція борошномельно-круп’яної промисловості; солод;
крохмалі; інулін; пшенична клейковина

Примітки:

1. Ця група не включає:

(а) обсмажений солод, що використовується як замінник кави (товарна позиція 0901 або 2101);

(b) борошно, крупку, крупи та крохмалі після обробки, зазначені в товарній позиції 1901;

(c) кукурудзяні пластівці або інші продукти, зазначені в товарній позиції 1904;

(d) овочі, приготовлені або консервовані, зазначені в товарних позиціях 2001, 2004 або 2005;

(e) фармацевтичну продукцію (група 30);

(f) крохмалі, що мають властивості парфумерних, косметичних або туалетних засобів (група 33).

2. (А) Продукти борошномельного виробництва, наведені в таблиці далі, включаються до цієї групи, якщо за масою сухої речовини:

(а) вміст крохмалю (визначений методом поляриметрії за Еверсом) перевищує зазначений у графі 2; і

(b) зольність (вміст золи) (після внесення поправки на всі додані мінеральні речовини) не перевищує рівень, зазначений у графі 3.

Продукти, що не відповідають наведеним вимогам, слід включати до товарної позиції 2302. У будь-якому разі зародки зернових культур, цілі, плющені, перероблені в пластівці або розмелені, завжди класифікуються в товарній позиції 1104.

(B) Продукти цієї групи, що відповідають наведеним вимогам, слід класифікувати в товарній позиції 1101 або 1102, якщо вихід продукту при просіюванні крізь сито з металевої сітки з вічком, номінальний розмір якого наведено в графі 4 або 5 таблиці, становить за масою не менше, ніж це передбачено для відповідної зернової культури.

В іншому разі їх слід класифікувати в товарній позиції 1103 або 1104.



Зернова культура

Вміст крохмалю, мас.%

Зольність, мас.%

Вихід продукту при просіюванні крізь сито з вічком не менше, мас.%

315 мкм

500 мкм

Пшениця і жито

45

2,5

80

Ячмінь

45

3

80

Овес

45

5

80

Кукурудза і зернове сорго

45

2

90

Рис

45

1,6

80

Гречка

45

4

80

Інші зернові культури

45

2

50

3. У товарній позиції 1103 терміни “крупи” і “крупка” означають продукти, отримані подрібненням зерен зернових культур:

(а) не менш як 95 мас.% яких проходять крізь сито з металевої сітки, розмір вічка якої становить 2 мм, — для продуктів з кукурудзи;

(b) не менш як 95 мас.% яких проходять крізь сито з металевої сітки, розмір вічка якої становить 1,25 мм, — для продуктів з інших зернових культур.

  • Нові оголошення
  • Наші послуги
  • Розробляємо та супроводжуємо сайти для малого та середнього бізнесу на базі нашого домену. Наприклад: autoschool.dovidnyk.in.ua, де замість autoschool - буде назва вашого підприємства.
    Виготовлення сайту: 500 грн.
    Підтримка сайту: 200 грн за рік. Якщо вас зацікавила ця пропозиція - пишіть нам у Зворотньому зв'язку.
    з повагою, команда Довідника.