СИРНИЙ СУП



РецептиСупи
Четвер 24 Січ 2013

СИРНИЙ СУП

Склад:

курячий бульйон - 2 літри,

картопля 3-4 шт.,

ковбаса варена або сосиски (можна копчену ковбасу) - 100-150 г,

морква - 1 шт.,

цибуля ріпчата - 1шт.,

сирки плавлені - 1-2 шт,

зелень, сіль.

Приготування: З курячих кісток зварити бульйон. Картоплю порізати кубиками або соломкою. Моркву потерти на великій тертці. Цибулю і зелень дрібно порізати. плавлені сирки натерти на великій терці або порізати невеликими кубиками. ковбасу порізати кубиками або соломкою. У курячий бульйон покласти картоплю і варити 15 хвилин з моменту закипання. На розігрітій э олією сковороді спасерувати цибулю з морквою. Варену ковбасу злегка обсмажити на вершковому маслі. Якщо замість вареної взяти копчену ковбасу, то її не потрібно попередньо обсмажувати. Коли картопля звариться, додати в суп спасеровану цибулю з морквою й обсмаженою ковбасою. 3а 2-3 хвилини до готовності покласти натерті сирки, інтенсивно помішуючи суп, щоб сирки розчинилися. Додати зелень і досолити суп за смаком.

Переглядів: 1049

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії