СИРНИЙ СУП
Рецепти → Супи
СИРНИЙ СУП
Склад:
курячий бульйон - 2 літри,
картопля 3-4 шт.,
ковбаса варена або сосиски (можна копчену ковбасу) - 100-150 г,
морква - 1 шт.,
цибуля ріпчата - 1шт.,
сирки плавлені - 1-2 шт,
зелень, сіль.
Приготування: З курячих кісток зварити бульйон. Картоплю порізати кубиками або соломкою. Моркву потерти на великій тертці. Цибулю і зелень дрібно порізати. плавлені сирки натерти на великій терці або порізати невеликими кубиками. ковбасу порізати кубиками або соломкою. У курячий бульйон покласти картоплю і варити 15 хвилин з моменту закипання. На розігрітій э олією сковороді спасерувати цибулю з морквою. Варену ковбасу злегка обсмажити на вершковому маслі. Якщо замість вареної взяти копчену ковбасу, то її не потрібно попередньо обсмажувати. Коли картопля звариться, додати в суп спасеровану цибулю з морквою й обсмаженою ковбасою. 3а 2-3 хвилини до готовності покласти натерті сирки, інтенсивно помішуючи суп, щоб сирки розчинилися. Додати зелень і досолити суп за смаком.
Схожі оголошення
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти - 26.03.2025 03:01
Теплорадість на Борщагівці - 24.03.2025 01:17
Теплорадість - 23.03.2025 11:22
Адвокат Кирієнко Віра Володимирівна (Вишгород) - 22.03.2025 10:59
Переклад документів
- Нові компанії