СИРНИЙ СУП З ПЕЧЕРИЦЯМИ



РецептиСупи
Четвер 24 Січ 2013

СИРНИЙ СУП З ПЕЧЕРИЦЯМИ

Склад:

вода або бульйон -- 2 літри,

картопля - 4 шт.,

сирки плавлені - 1-2 шт.,

морква - 1 шт.,

цибуля ріпчаста - 1 шт.,

печериці свіжі - 200 г, сіль, зелень.

Приготування: Картоплю порізати кубиками або соломкою. Моркву очистити і натерти на великій тертці. Цибулю дрібно порізати. Печериці вимити і порізати скибочками. У киплячу воду або бульйон покласти картоплю і варити 15 хвилин до її готовності. Спасерувати цибулю з морквою, потім додати печереці й обсмажувати овочі 15 хвилин. * Можна печериці обсмажити окремо від овочів на вершковому маслі. У каструлю з картоплею покласти овочі і гриби. За 2-3 хвилини до готовності покласти натерті сирки, інтенсивно помішуючи суп, щоб сирки розчинилися. Додати зелень і досолити суп за смаком.

Переглядів: 2808

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії