СИРНИЙ СУП З ПЕЧЕРИЦЯМИ
Рецепти → Супи
СИРНИЙ СУП З ПЕЧЕРИЦЯМИ
Склад:
вода або бульйон -- 2 літри,
картопля - 4 шт.,
сирки плавлені - 1-2 шт.,
морква - 1 шт.,
цибуля ріпчаста - 1 шт.,
печериці свіжі - 200 г, сіль, зелень.
Приготування: Картоплю порізати кубиками або соломкою. Моркву очистити і натерти на великій тертці. Цибулю дрібно порізати. Печериці вимити і порізати скибочками. У киплячу воду або бульйон покласти картоплю і варити 15 хвилин до її готовності. Спасерувати цибулю з морквою, потім додати печереці й обсмажувати овочі 15 хвилин. * Можна печериці обсмажити окремо від овочів на вершковому маслі. У каструлю з картоплею покласти овочі і гриби. За 2-3 хвилини до готовності покласти натерті сирки, інтенсивно помішуючи суп, щоб сирки розчинилися. Додати зелень і досолити суп за смаком.
Схожі оголошення
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти - 26.03.2025 03:01
Теплорадість на Борщагівці - 24.03.2025 01:17
Теплорадість - 23.03.2025 11:22
Адвокат Кирієнко Віра Володимирівна (Вишгород) - 22.03.2025 10:59
Переклад документів
- Нові компанії