Специфічні IgE, пшениця (f4)
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Пшеничне зерно має високий вміст поживних речовин і переробляється на кілька харчових продуктів. Алергія на пшеницю вважається третьою за поширеністю алергією після коров’ячого молока та яєць. Пшениця може викликати харчові алергії, опосередк
Схожі дослідження
- Алергокомпонент молока казеїн nBos d 8 (f78), sIgE
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p1, rPhl p5b (recom./суміш) (g213), sIgE
- Специфічні IgE, тріска (f3)
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) кішки (e1)
- Специфічні IgE, жовток яйця (f75)
- Специфічні IgE, білок яйця (f1)
- Алергокомпонент полину nArt v3 (w233), sIgE
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) собаки (e5)
- Специфічні IgE, креветка (f24)
- Специфічні IgE, арахіс (f13)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії