Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Незважаючи на це, пшениця відноситься до 8 основних харчових алергенів. IgE-опосередкована алергія на пшеницю може виникнути після контакту з пшеничними білками через ковтання, вдихання або вплив на шкіру.
Одним із головних («мажорних») алергоко
Схожі дослідження
- Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Специфічні IgE, тимофіївка лучна (g6)
- Алергокомпонент пшениці rTri a 14 LTP (f433), sIgE
- Специфічні IgE, тріска (f3)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
- Специфічні IgE, пшениця (f4)
- Специфічні IgE, яблуко (f49)
- Специфічні IgE, жовток яйця (f75)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo - 14.04.2025 07:22
Парфуми Royal Parfums - 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти
- Нові компанії