Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
Пшениця (лат. Triticum aestivum) є важливим джерелом їжі в усьому світі. Незважаючи на це, пшениця відноситься до 8 основних харчових алергенів. IgE-опосередкована алергія на пшеницю може виникнути після контакту з пшеничними білками через ковтання, вдихання або вплив на шкіру.
Одним із головних («мажорних») алергоко
Схожі дослідження
- Специфічні IgE, персик (f95)
- Специфічні IgE, жито (f5)
- Специфічні IgE, тріска (f3)
- Специфічні IgE, пшениця (f4)
- Скринінг змішаної алергії для дітей Phadiatop infant/Фадіатоп інфант
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p1, rPhl p5b (recom./суміш) (g213), sIgE
- Специфічні IgE, білок яйця (f1)
- Специфічні IgE, кеш'ю (f202)
- Специфічні IgE, арахіс (f13)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії