Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
Куряче яйце (лат. Gallus gallus domesticus) є багатим на білок джерелом їжі, яке зазвичай споживають у сирому, вареному або обробленому вигляді. Незважаючи на свою корисність, яйце вважається одним із найпоширеніших джерел харчової алергії, особливо у немовлят і дітей, з рівнем поширеності в межах 1,3-1,6%. Однак поширеність алергії на
Схожі дослідження
- Алергокомпонент молока казеїн nBos d 8 (f78), sIgE
- Специфічні IgE, епідерміс (шерсть) кішки (e1)
- Алергокомпонент берези Bet v1 (PR-10) (t215), sIgE
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p1, rPhl p5b (recom./суміш) (g213), sIgE
- Специфічні IgE, пір'я папуги (e213)
- Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
- Специфічні IgE, амброзія висока (w1)
- Специфічні IgE, цвіль Aspergillus fumigatus (m3)
- Специфічні IgE, креветка (f24)
- Специфічні IgE, мигдаль (f20)
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo - 14.04.2025 07:22
Парфуми Royal Parfums - 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти
- Нові компанії