Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
Куряче яйце (лат. Gallus gallus domesticus) є багатим на білок джерелом їжі, яке зазвичай споживають у сирому, вареному або обробленому вигляді. Незважаючи на свою корисність, яйце вважається одним із найпоширеніших джерел харчової алергії, особливо у немовлят і дітей, з рівнем поширеності в межах 1,3-1,6%. Однак поширеність алергії на
Схожі дослідження
- Алергокомпонент собаки rCan f1 ліпокалін (e101), sIgE
- Специфічні IgE, томат (f25)
- Специфічні IgE, курка (f83)
- Скринінг алергії на плісняву мх2 (суміш грибків Pen. notatum, Cladosp. herbarum, Asp. fumigatus, Cand. albicans, Alt. alternata, Helminth. halode)
- Специфічні IgE, цвіль Alternaria alternata (m6)
- Алергокомпонент кота rFel d1 (е94), sIgE
- Алергокомпонент пшениці rTri a 14 LTP (f433), sIgE
- Специфічні IgE, кеш'ю (f202)
- Специфічні IgE, соя (f14)
- Алергокомпонент кота rFel d2 сироватковий альбумін (e220), sIgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 21.02.2025 06:45
Mashtaler Ortho&Trauma - 21.02.2025 06:44
Mashtaler Ortho&Trauma - 19.02.2025 07:04
PocketBook - 15.02.2025 06:33
Пропонуємо послуги озеленення інтер'єру - 10.02.2025 11:50
Потрібен ремонт під ключ?
- Нові компанії